Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Truckförare? Hjullastare? Sågverksoperatör? Nu söker vi massor av industripersonal!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av industrijobb? Här får du möjlighet att arbeta antingen som maskinförare, hjullastare eller truckförare alternativ som operatör antingen i såg eller vidareförädling. Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom truckkörning att söka tjänsten. Men det kan räcka med att du har erfarenhet av industrijobb. Du är driven, noggrann och har en positiv inställning till att arbeta! Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra.

Formell kompetens
  • Teknisk utbildning och/eller tekniskt intresse
  • Truckkort B1 och hjullastare C2 (meriterande)
  • Tidigare erfarenhet av truckkörning
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
Omfattning
Heltid.
Dagtid, ständig natt, K2 skift eller 2-skift beroende på vilken avdelning du hamnar på.

Tillträdesdag
Löpande tillsättning enligt överenskommelse.

Information
Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan - redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Här jobbar du på ett trevligt företag, där ni har kul på jobbet! Du kommer vara anställd hos Lernia under ca 6 månader och för rätt person kommer detta sedan utvecklas till en fast tjänst hos företaget man arbetar på. Här blir du en del av ett härligt team, med riktigt bra gemenskap!