Hoppa till innehåll
Chiller Sverige AB logotyp

Kundansvarig säljare

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Som Kundansvarig säljare är du nyckelperson i säljprocessen och är med och stöttar kunderna från de första planerna i projektfasen till leverans.

Din primära uppgift som Kundansvarig säljare är att ansvara för kundmöten och försäljning av Chillers produkter och lösningar genom att besöka och samarbeta med VVS-konsulter, fastighetsägare och större installationsföretag i Mälarregionen.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Kundansvarig stöttar du kunderna hela vägen. Från ett första informationsmöte via förstudier och anbud till dess att leveranser sker till kunden. Chillers produktportfölj är anpassad för kommersiella fastigheter, sjukhus, tillverkningsindustrin, datahallar, hotell och andra byggnader i behov av kyla och värme.

I ditt dagliga arbete kommer du att ha en tät kontakt med VVS-konsulter, större installationsföretag och fastighetsägare. Du svarar på tekniska förfrågningar och du ger förslag på olika typer av vätskekyl- och klimataggregat, värmepumpar, fläktluftkylare, samt tekniska systemlösningar. Du kommer även att ha en tät kontakt med backoffice, säljare i andra regioner samt kontakt med fabriken i Finland för rådgivning kring tekniska lösningar. Till din hjälp finns även ett av det bästa produktvalsprogrammen på marknaden.

Ditt geografiska fokus ligger huvudsakligen på Mälardalsregionen, resor inom Sverige och till Finland kan förekomma.

Du rapporterar till VD för Chiller Sverige AB. Chiller har flera kontor i Sverige, men du utgår från Chiller Sveriges huvudkontor på Ekerö, Stockholm.

 

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet inom VVS- och byggnadsbranschen. Om du har arbetat med försäljning av kylaggregat och värmepumpar, VVS-konsult, kyltekniker, projektör, konstruktör, projektledare eller teknisk support i inom kyla och värme, är detta rollen för dig! Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom VVS- eller annan byggnadsteknik.

För att trivas i rollen som Kundansvarig behöver du vara bekväm och ha en kund- och serviceinriktat sätt att arbeta, vara självständig och ha som vision att erbjuda kunden den bästa tekniska lösningen. Då en stor del av tjänsten innebär kundbesök på plats behöver du vara organiserad och kunna planera, boka och genomföra dina möten. Du kommer att arbeta efter vårt brandlöfte ”The Chiller Way”, vilket innebär att stötta dina kunder i ur och skur.

Du har en god datorvana då du arbetar med produktvalsprogram, CRM och offertprogram. Vidare behöver du ha god kunskap i svenska och engelska då den tekniska supporten och produktveckling är i Finland.

 

Om Chiller

Chiller Sverige AB har funnits på den svenska marknaden i över 20 år och är ett dotterbolag till Chiller Oy med huvudkontor och fabrik i Finland. Chiller är en del av den finländska familjeägda koncernen KOJA Group.  

Vår kundspecifika tillverkning i kombination med experttjänster och kännedom om nordiska förhållanden borgar för att våra kunder får en optimal helhetslösning som är hållbar, energieffektiv och ekologisk.  Våra kyl-, värme- och energisystem används i både nya och renoverade byggnader, inklusive hotell, offentliga byggnader, kontor, köpcentra, industrianläggningar och bostadshus.

Chiller är en del av Koja Group, ett finskt ansvarsfullt familjeägt företag som erbjuder smarta och energieffektiva luftbehandlingslösningar för fartyg och byggnader, samt fläktlösningar för industrin. Vi skapar platsspecifika lösningar, produkter och tjänster från början till slut effektivt och säkert — med nästan 90 års erfarenhet. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet på ett miljömässigt hållbart sätt och försöker alltid minska vårt koldioxidavtryck.

Besök gärna våra hemsidor:

Chiller https://www.chiller.eu/se/
Koja Group https://www.koja.fi/en/

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar Chiller med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med start enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se eller Åsa Wallergård Fröblom på asa.froblom.wallergard@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Varmt välkommen med din ansökan!

Chiller Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.