Hoppa till innehåll
Hummeltorp AB logotyp

Sälj- och marknadsansvarig

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Hummeltorp brinner för att göra skillnad i världen för framtida generationer. Det handlar i första hand om hållbar och klimatsmart återvinning. Företaget befinner sig i en omfattande tillväxtfas, och växer både nationellt och internationellt. Därför utökas nu teamet med en sälj- och marknadsansvarig. Klappar ditt hjärta lite extra för miljö och hållbarhet? Då är detta rollen för dig!

 

Om rollen
Rollen som Sälj- och marknadsansvarig är helt ny hos Hummeltorp så här får du möjlighet att forma rollen och inom snar framtid även bygga upp ditt eget säljteam. Vi söker dig som har erfarenhet som säljare men som vill utvecklas vidare i rollen som Sälj- och marknadsansvarig. Innan det är på plats förväntas du arbeta ca 50% med sälj och ca 50% med marknad.

Arbetsuppgifterna kommer till en början bland annat att vara:
 
  • Fånga upp leads via hemsidan och andra verktyg
  • Daglig kontakt med befintliga och nya kunder
  • Bygga upp en säljstrategi
  • Utveckla en marknadsplan
  • Skapa och utvärdera marknadsinsatser
  • Ansvara för omvärldsbevakning och hålla dig uppdaterad om marknadstrender
  • Ansvara för hemsida och sociala medier – samarbeta med externa partners

 

Din bakgrund
Du har en bakgrund inom sälj och marknad och har för att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från branscher som bygg, mark och anläggning. Vi ser att du har erfarenhet som ledare och det är meriterande om du har erfarenhet av att bygga upp ditt eget team. Du har en relevant eftergymnasial utbildning.  

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är driven, vågar ta ägandeskap, är innovativ och tar egna initiativ. Du bidrar med mycket energi, engagemang och har ett genuint intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor. Vidare är du prestigelös, lojal och självgående.

 

Om Hummeltorp
Hummeltorp Sverige AB är ett företag inom den cirkulära ekonomin som växer fort både nationellt och globalt. Vi utvecklar flera världsunika metoder och tekniker inom återvinning, masshantering och vattenrening.

Med en återvinningsgrad på 96% återvinner vi schaktmassor och jord och ser till att de kan återanvändas någon annanstans. Vi arbetar alltid med miljöns och framtida generationers bästa. Vi har fokus på hållbar och klimatsmart återvinning. Vår huvudanläggning finns i Grödinge, södra Stockholm. För mer information se: www.hummeltorp.se.

 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Hummeltorp med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Hummeltorps anläggningen i Grödinge och på sikt kan du även sitta på kontoret i World Trade Center i city.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se eller Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hummeltorp AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.