Hoppa till innehåll
Bromölla Kommun logotyp

Enhetschef till Arbetsmarknadsenheten

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om Arbetsplatsen

Bromölla kommun i nordöstra Skåne, vid gränsen mot Blekinge, har närmare 13 000 invånare. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer, ett prisat företagsklimat och levande kultur- och fritidsliv. Kommunen omges av vacker och omväxlande natur med närhet till både insjöar och hav. Bromölla är nära och överraskande bra.

Arbetsuppgifter

Bromölla kommun ser just nu över Arbetsmarknadsenhetens uppdrag och som blivande chef hos oss kommer du att vara delaktig och drivande i hur Bromölla kommun ska arbeta med arbetsmarknadsfrågor framgent.

Enheten består idag av arbetsmarknadshandläggare och arbetsledare för deltagare i olika program. Samtliga har sin organisatoriska hemvist på enheten. Sannolikt kommer denna bild att ändras i framtiden. Vidare kommer den organisatoriska placeringen av hela enheten utredas och kan komma att ändras.

Vi är dock övertygade om att en arbetsmarknadsenhet gör stor skillnad för invånarna i Bromölla kommun. Därför söker vi dig som vill vara med och bygga upp en ny och modern verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen, exempelvis med inriktning mot HR, samhällsvetenskap, statskunskap eller annan akademisk utbildning som matchar tjänsten.

Du har flerårig aktuell erfarenhet av ledarskap, gärna från den offentliga sektorn. Din roll kommer, förutom att inspirera och sporra både medarbetare och deltagare, att handla om att skapa struktur. Goda och aktuella kunskaper om arbetsmarknadens olika aktörer och regler är mycket viktiga.

Rollen ställer höga krav på social kompetens utifrån att kunna nätverka och bygga goda relationer för att kunna lyckas med uppdraget.

Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande och du behöver vara prestigelös för att lyckas.

B-körkort krävs.

Känner du att ovanstående beskrivning låter spännande, och du vill anta utmaningen, ser vi gärna att du skickar in din ansökan.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

Bromölla Kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bromölla kommun ligger i nordösta Skåne vid gränsen mot Blekinge. Här finns den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna.