Hoppa till innehåll

Sylvamo, Nymölla bruk söker Skiftledare till pappersbruket

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sylvamo Nymölla bruk ligger två mil öster om Kristianstad i Bromölla kommun. Bruket tillverkar pappersmassa med magnefitmetoden och obestruket finpapper. Multicopy är vår mest kända produkt. Produktionskapaciteten är 340 000 ton massa och 475 000 ton finpapper.

Är du en ledare som motiveras av att se dina medarbetare växa och ta ansvar? Om du har en passion för att coacha och leda andra, och drivs av resultat och möjligheten att göra skillnad, då är detta rätt tjänst för dig!

Vad erbjuder vi dig?Hos oss på Sylvamo, Nymölla bruk får du möjligheten att arbeta i ett stort internationellt företag med en tydlig lokal förankring och goda interna utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter våra medarbetares välmående och trygghet genom goda förmåner, kollektivavtal och säkerhet som högsta prioritet i enlighet med vårt motto #peoplebeforepaper.

I den här rollen får du ett varierat, roligt och utmanande arbete med mycket frihet under ansvar. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att påverka utvecklingen av fabriken och ta ansvar för att nå bästa möjliga resultat i produktionen.

Du kommer få en gedigen introduktion tillsammans med en mentor och erbjudas aktuella utbildningar och verktyg för att få rätt förutsättningar att nå kraven som förväntas av dig.

Om tjänsten Som skiftledare på pappersbruket leder du ditt team genom att samordna, planera, följa och följa upp den löpande produktionen så att den bedrivs enligt våra mål gällande kvalitet och effektivitet. Det är du som kommunicerar och informerar om handlingsplaner och mål till dina medarbetare och du har det fulla personalansvaret där du säkerställer att du följer regler och riktlinjer för arbetsmiljö- och säkerhet, medarbetarsamtal, kompetensutveckling med mera enligt Sylvamos och brukets principer.

Du säkerställer att akuta fel i produktionsprocessen blir åtgärdade och du är även delaktig i både kort- och långsiktig produktions- och underhållsplanering. Det innebär att du har ett nära samarbete med vår underhållsavdelning och beredskapspersonal. Du ansvarar även för personalplanering och bemanning på skiftet.

Vem är du?Du har ett genuint intresse av att bygga team, ledarskap och kollektiv måluppfyllnad. Som person är du lyhörd, mål- och resultatorienterad och du gillar ordning och struktur. Du besitter ett mod i att fatta snabba och ibland obekväma beslut när verksamheten kräver det. Du ser även god kommunikation som en självklarhet.

Eftersom du som chef är vår främsta representant och förebild är det viktigt att du lever som du lär och agerar i linje med våra värderingar. Det innebär att du har ett brinnande intresse för människor och är den som ser och bekräftar medarbetarnas prestationer samtidigt som du vågar ställa krav och ge konstruktiv återkoppling för att hjälpa individer att utvecklas i sin yrkesroll. Utöver stark ledarskapskompetens har du ett genuint intresse för teknik, mekanik och problemlösning.

Dina kunskaper och erfarenheterKrav:

  • En godkänd gymnasieexamen
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Flerårig erfarenhet av ledarskap i ledande befattning
  • God datorvana

Meriterande:

  • Teknisk utbildningsbakgrund
  • Erfarenhet av industri och produktion
  • Erfarenhet av SAP

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina förmågor inom ledarskap, samarbete och kommunikation.

ÖvrigtTjänsten är på heltid och arbetstiden är skiftgång genom kontinuerligt 3-skift. Vi tillämpar provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Pappersbruket Jacob Lundin på mejl: jacob.lundin@sylvamo.com.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linnéa Wittink på mejl: linnea.wittink@sylvamo.com.

Sista ansökningsdag är den 22 september men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu. Tillsättning kan komma att ske under pågående annonsering. På Sylvamo värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se