Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du duktig på siffror och affärer? Boxholm Produktion söker nu en kalkylator med intresse för försäljning samt med potential att utveckla sin ledarförmåga. Är det du? Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om oss

På Boxholm Produktion AB har vi lång erfarenhet av trärör. I 90 år har vi försett ledande bygg- och kraftföretag, processindustrier och kommuner med våra produkter, framför allt i samband med olika vattenprojekt. Idag använder vi samma geniala teknik till gjutformar för brokonstruktioner, som allt fler upplever fördelarna med. Vi levererar en klassisk produkt som har framtiden för sig!

 

Om tjänsten

Som kalkylator hos Boxholm Produktion kommer du vara en nyckelperson med helhetsansvar för våra affärer. Du sammanställer förfrågningsunderlag, upprättar kalkyler och offererar mot kunder inom både offentlig och privat verksamhet. Du kommer vara kundernas närmsta kontaktperson och vår förhoppning är att du i din roll på sikt även kommer att initiera nya samarbeten. I ditt arbete ingår även kontakt med leverantörer och underentreprenörer för att utvärdera pris och kvalitet på angivna anbud. Du kommer även vara VD behjälplig inför rekrytering av projektanställd personal.

I tjänsten ingår vissa resor i Sverige och utomlands, för att du ska få en överblick över våra kunders unika förutsättningar. Du arbetar i nära samarbete med vår mycket kompetenta produktionspersonal som har gedigen erfarenhet av vår speciella verksamhet. Produktionen av våra produkter sker lokalt i Boxholm i våra två anläggningar om totalt 4000 kvm, en för stål- och en för träförädling. Du kan vid tillträde förvänta dig en god introduktion av erfaren personal. 

 

Om dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som vi bedömer relevant för tjänsten, exempelvis som byggnadsingenjör eller kalkylator, alternativt att du efter flera år i arbetslivet tillägnat dig motsvarande kunskap i en roll som exempelvis anbudsingenjör, projektingenjör eller kalkylingenjör. Du har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll som gjort dig väl insatt i kalkylarbete och anbudsprocesser. Vidare har du god teknisk förståelse och tycker om att knyta och vårda kontakter. Besitter du goda ledaregenskaper finns det möjlighet att på sikt även få växa in i en chefsroll.

Då det förekommer resor i Sverige och utomlands har du körkort. Du är även duktig på att uttrycka väl i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Boxholm
 
Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på mejl via rebecka.karlsson@onepartnergroup.se eller på tel. nr 0730496812. Vi tillämpar löpande urval.

Vi ser fram mot att ta del av din ansökan, välkommen!

Boxholm Produktion AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.