Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mekanikkonstruktör till ledande företag inom automatiserat lager!

Publiceringsdatum
06 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta nästa steg och bli en nyckelspelare i skapandet av framtidens automatiserade lager- och logistiklösningar? Som mekanikkonstruktör på Swisslog får du inte bara en spännande roll i ett team, utan också möjligheten att vara med och driva konstruktionsarbetet i både kund- och utvecklingsprojekt. På Swisslog erbjuds du varierande arbetsuppgifter och spännande uppdrag, där du får tillgång till ett internationellt nätverk. Det ger dig möjlighet till kontakter och samarbeten över gränserna, vilket är en unik möjlighet att utvecklas och växa i din roll!



Om tjänsten

Swisslog är en global ledande leverantör av robot- och datadrivna intralogistiska lösningar. Med huvudkontor i Schweiz och över 2 500 anställda i mer än 20 länder betjänar de kunder i över 50 länder. Swisslog erbjuder ett brett sortiment av automationslösningar, från lättgods till pallhantering, mjukvara och robot- & datadrivna lösningar, skapar de grunden för framgång genom rätt nivå av automation i distributionsanläggningar. Bolagets innovativa lösningar har framgångsrikt förbättrat prestandan för företag inom varierande branscher, inklusive retail & e-handel, dryckesindustrin, mat & temperaturkontrollerade miljöer samt läkemedelssektorn. Om du lockas av att arbeta i ett teknikintensivt bolag inom en framtidsbransch är detta tjänsten för dig.

I mekanikteamet på Swisslog utgår du från deras anläggning i Boxholm, där det arbetar cirka 30 medarbetare på mekanikavdelningen, och som mekanikkonstruktör kommer du att ingå i ett mindre team. Tillsammans kommer ni att förbättra och utveckla befintliga produkter och metoder för att möta kunders behov och förväntningar.

Du erbjuds

  • Möjligheten att arbeta i en global miljö med kollegor och kunder från olika delar av världen.
  • Ett sammansvetsat team där alla kan lära sig av varandra. Här finns det alltid någon att vända sig till för att få hjälp eller råd.
  • En företagskultur som präglas av god laganda och modern arbetsmiljö.
  • En flexibel arbetsplats där du har möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan, vilket ger dig en ökad flexibilitet. och balans mellan arbete och privatliv.
  • Trygga anställningsvillkor och generösa förmåner
Arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör hos Swisslog kommer du att ha en mångsidig roll där du ansvarar för att granska och identifiera lämpliga lösningar för kundprojekt. Du samarbetar nära ditt team och andra avdelningar för att ta fram konstruktionslösningar till kunder över hela världen. Din roll sträcker sig även till deltagande i utvecklingsprojekt där du tar fram detaljerade konstruktioner och bidrar till ständiga förbättringar och metodutveckling. Arbetet innefattar allt från enkla standardkomponenter till avancerade mekaniska system, huvudsakligen i program som NX. Som mekanikkonstruktör kommer du att få arbeta med den senaste tekniken i syfte att vara med och skapa framtidens automatiserade lager- och logistiklösningar.



Kvalifikationer
  • Har en högskoleutbildning med teknisk inriktning, exempelvis inom maskinteknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Har erfarenhet av att arbeta i ett 3D konstruktionsprogram
  • Besitter ett teknikintresse och viljan att jobba i ett expansivt bolag i en internationell miljö
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har

  • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
  • Problemlösande
  • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se