Hoppa till innehåll
Hummeltorp AB logotyp

VD-assistent

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med Hummeltorp som växer nationellt och globalt. Du kommer att supportera VD i hans arbete och du är den som ser till så att dagarna fungerar så optimalt som möjligt.

 

Om rollen

Hummeltorp är företaget som brinner för att verkligen göra skillnad gällande hållbar och klimatsmart återvinning. Företaget befinner sig i en omfattande tillväxtfas, och växer både nationellt och internationellt. Hummeltorps VD, Christer, behöver nu en assistent för att få dagarna att gå ihop.

Dagarna kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 

  • Förbereda och administrera kring möten, det vill säga inbjudningar, agendor, material, protokoll och uppföljning
  • Ansvara för kalenderhantering, mötesbokning och logistik kring resor
  • I samråd med VD prioritera och hantera mejl och samtal
  • Planera och administrera konferenser, events, seminarier och möten
  • Ta fram dokument, presentationer och liknande i Powerpoint, Word, Excel

 

Vem tror vi passar för jobbet? 
Vi söker dig som känner dig trygg i rollen som VD-assistent eller Executive Assistant och har arbetat i en liknande roll i några år. Du är van vid att arbeta i en snabbrörlig miljö där du ibland behöver ställa om fort.

Som person ser vi att du är självgående, strukturerad och prestigelös. Du har integritet och är professionell i ditt bemötande och arbetssätt. Här kommer du även att få sätta upp rutiner, processer och jobba med digitalisering så du behöver vara en vän av ordning och reda. Du känner dig trygg i hela Officepaketet och är flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

 

Om Hummeltorp

Hummeltorp Sverige AB är ett företag inom den cirkulära ekonomin som växer fort både nationellt och globalt. Vi utvecklar flera världsunika metoder och tekniker inom återvinning, masshantering och vattenrening.

Med en återvinningsgrad på 96% återvinner vi schaktmassor och jord och ser till att de kan återanvändas någon annanstans. Vi arbetar alltid med miljöns och framtida generationers bästa. Vi har fokus på hållbar och klimatsmart återvinning. Vår huvudanläggning finns i Grödinge, södra Stockholm.

För mer information se: www.hummeltorp.se

 

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Hummeltorp med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Hummeltorps anläggning i Grödinge eller på kontoret vid World Trade Center i centrala Stockholm.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se eller Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mejl. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Hummeltorp AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.