Hoppa till innehåll
DeLaval International AB logotyp

Cyber Security Specialist till DeLaval, Tumba, Stockholm

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta i ett innovativt företag där du kan bidra till en mer hållbar värld? DeLaval är världsledande inom mjölkningsindustrin. Vi levererar integrerade lösningar för mjölkproduktion utformade för att förbättra produktion, djurhälsa och den övergripande livskvaliteten för mjölkproducenter. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurhållning världen över. DeLaval levererar även service och ett brett utbud av tillbehör. Vi tillhandahåller effektiva system för mjölkning, driftsledning, kyla, utfodring, utgödsling, ventilation och energiåtervinning.

DeLaval grundades för mer än 135 år sedan av visionären Gustaf de Laval som patenterade mjölkseparatorn. Idag har DeLaval 4.500 medarbetare och finns representerat i mer än 100 länder. DeLaval, tillsammans med Tetra Pak och Sidel, är en del av Tetra Lavalgruppen.

Om tjänsten

Som Cyber Security Specialist kommer du ingå i DeLavals Information Security Team (DLIST) som tillhör IT-avdelningen. Gruppen ansvarar för informationssäkerhet och cybersäkerhet inom hela DeLaval Group och arbetar under styrning av Governance som arbetar tvärfunktionellt inom hela koncernen. I rollen agerar du som businesspartner gentemot verksamheten och är ett viktigt verksamhetsstöd. Då arbetet idag sker till stor del i en outsourad miljö innebär ditt arbete styrning och kravställning mot våra partners.

I resan, tillsammans med IT-avdelningen, kommer en digitaliseringsutveckling att ske med fokus på att gå mot Cloud. Framåt vill vi bli mer flexibla och mobila med ambitionen att bli än mer globala, snabbfotade och digitala. Vi går också en spännande framtid till mötes när vi ska byta ut flertalet av våra säkerhetssystem och säkerhetspartners (SOC/MDR). DeLaval IT har som mål att gå mot en mer centraliserad, strukturerad och flexibel arbetsmiljö genom att ta tillbaka utvalda delar av den outsourcade kompetensen inhouse: processer, strukturer i arbetssätt, verktyg, system och spetskompetens står i fokus. Detta kommer i sin tur att ställa nya krav på hur vi behöver jobba för att möta föränderliga cyberhot mot verksamheten.

Några av dina huvudsakliga ansvarsområden i rollen är att:
 
  • Arbeta proaktivt med att säkerställa att rätt säkerhetskrav definieras och implementeras baserat på identifierade risker
  • Granska, analysera och förbättra befintliga säkerhetssystem och vara drivande i att integrera säkerhetsperspektivet i olika projekt
  • Aktivt deltaga i val och införande av nya säkerhetssystem
  • Ställa krav på och samarbeta med systemleverantörer för optimal systemkonfiguration utifrån ett säkerhetsperspektiv
  • Jobba utifrån DeLaval’s policys och förbättra procedurer och standarder för säkerhet på koncernnivå
  • Hantera och förebygga säkerhetsincidenter i nära samarbete med säkerhetsavdelningar inom Tetra Laval Group
  • Genomföra, säkerhetsgranskningar och arbeta med Vulnerability Management, inklusive sårbarhetsscanningar och uppföljning av åtgärder
  • Förbättra nätverkssäkerheten genom nätverkssegmentering och skapa High Level Security Design
  • Delta i utvecklingen av DeLavals Cyber Security Awareness program
  • Utarbeta Security Incident Response Playbooks
  • Hela tiden jobba riskbaserat och med verksamhetens bästa i åtanke. DeLaval Information Security team (DLIST) ska agera som en möjliggörare
     
Tjänsten är baserad på DeLavals huvudkontor i vår idylliska omgivning i Tumba, söder om Stockholm. Arbetet utförs delvis på distans men majoriteten av din arbetstid utförs på kontoret.

Är det här du?

Vi söker en person med minst sex års erfarenhet inom Cyber Security. Du bör ha en relevant utbildning inom IT-säkerhet samt erfarenhet av Cloud Security och Endpoint Security. Certifieringar som CISSP eller GIAC är också viktiga. Vi värdesätter en god teknisk förståelse, erfarenhet av att arbeta med leverantörer och vana att ställa krav på säkerhet. Det är också viktigt att du har erfarenhet av sårbarhetsanalyser, sårbarhetsskanningar och hantering av säkerhetsincidenter i en komplex IT-miljö. Har du dessutom tidigare arbetat i en internationell miljö inom tillverkningsindustrin är det meriterande. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav, medan kunskaper i svenska och andra språk är starkt meriterande, men inte nödvändiga.

I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper att vara av stor betydelse. Vi letar efter en person som är självgående, drivande, kommunikativ, pedagogisk och som jobbar processtyrt. Du är van att arbeta med många bollar i luften men för den sakens skull aldrig tummar på noggrannheten. Du är en god förhandlare och en duktig kravställare. För att passa in i teamet är du en nyfiken lagspelare som inte räds för att kavla upp ärmarna och göra jobbet själv. Vidare har du en bra förmåga att kommunicera och arbeta tvärfunktionellt med många kontaktytor. Att utbyta kunskaper kollegor emellan kommer naturligt för dig. Dessutom har du en stark drivkraft och ett gott tålamod.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar DeLaval med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller maila på stina.koskijev@levelrecruitment.se (observera att inga ansökningar tas emot via mail utan endast genom knappen ”ansök”).

Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat hittats. Välkommen med din ansökan redan idag!
 
DeLaval International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren