Hoppa till innehåll
DeLaval International AB logotyp

Information Security Specialist till DeLaval, Tumba, Stockholm

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta i ett innovativt företag där du kan bidra till en mer hållbar värld? DeLaval är världsledande inom mjölkningsindustrin. Vi levererar integrerade lösningar för mjölkproduktion utformade för att förbättra produktion, djurhälsa och den övergripande livskvaliteten för mjölkproducenter. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurhållning världen över. DeLaval levererar även service och ett brett utbud av tillbehör. Vi tillhandahåller effektiva system för mjölkning, driftsledning, kyla, utfodring, utgödsling, ventilation och energiåtervinning.

DeLaval grundades för mer än 135 år sedan av visionären Gustaf de Laval som patenterade mjölkseparatorn. Idag har DeLaval 4.500 medarbetare och finns representerat i mer än 100 länder. DeLaval, tillsammans med Tetra Pak och Sidel, är en del av Tetra Lavalgruppen.

Om tjänsten

Som Information Security Specialist kommer du ingå i DeLavals Information Security Team (DLIST) som tillhör IT-avdelningen. Gruppen ansvarar för informationssäkerhet och cybersäkerhet inom hela DeLaval Group och arbetar under styrning av Governance som arbetar tvärfunktionellt inom hela koncernen. I rollen som Information Security Specialist ansvarar du för utvecklingen av vårt Ledningssystemet för Informationssäkerhet (LIS).

Som ansvarig för LIS kommer du som Information Security Specialist ansvara för att utföra regelbundna riskanalyser för att identifiera och bedöma hot och sårbarheter. Du vidareutvecklar, implementerar och upprätthåller vårt LIS för att skydda våra informationstillgångar. I ditt ansvar inkluderar att genomföra utbildningsprogram och kampanjer för att öka medvetenheten kring informationssäkerhet bland våra anställda. Du ansvarar vidare för att följa upp och kontrollera att åtgärder är implementerade och kontinuerligt följer upp hur väl de fungerar i verksamheten. Du övervakar säkerhetssystem och utför regelbundna granskningar och revisioner för att säkerställa efterlevnad och effektivitet. Vid säkerhetsincidenter hanterar och utreder du dessa för att minimera skador och förhindra framtida. Rollen innebär också att göra informationsklassificeringar och informationsriskbedömningar där samarbete med olika avdelningar är centralt för att kontinuerligt förbättra säkerhetsstrategierna.

Några av dina huvudsakliga ansvarsområden i rollen är att:
 
  • Ansvara för vårt Ledningssystem för informationssäkerhet (LIS)
  • Skriva policys, procedurer och guidelines för informationssäkerhet samt utbilda och kontinuerligt följa upp dessa
  • Säkerställa att säkerhetskontroller är implementerade
  • Följa upp implementering av kontroller och utvärdera dess effektivitet
  • Genomföra informationsklassificeringar tillsammans med verksamheten
  • Hantera och analysera informationssäkerhetsrisker
Tjänsten är baserad på DeLavals huvudkontor i vår idylliska omgivning i Tumba, söder om Stockholm. Arbetet utförs delvis på distans men majoriteten av din arbetstid utförs på kontoret.

Är det här du?

Vi söker en Information Security Specialist med minst sex års erfarenhet. Du har en kandidatexamen eller högre inom informationssäkerhet, datavetenskap, informationsteknologi eller liknande. Du bör också ha erfarenhet av att införa och följa upp ledningssystem och ha stark kännedom om regelverk som GDPR, NIS och ISO27001.  Erfarenhet inom säkerhetsteknologier såsom brandväggar, IDS/IPS, SIEM, antivirus- och malware-skydd samt krypteringstekniker är meriterande. Vi värdesätter även gedigen förståelse för nätverksprotokoll, brandväggskonfigurationer, VPN och andra nätverkssäkerhetsåtgärder. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav, medan kunskaper i svenska och andra språk är starkt meriterande, men inte nödvändiga.

I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper att vara av stor betydelse. Vi söker en handlingskraftig person som implementerar och följer upp projekt noggrant. Du har förmågan att sätta en tydlig vision, utmana och driva organisationen framåt. Med en pragmatisk och pedagogisk inställning förklarar du komplexa koncept enkelt. Din goda prioriteringsförmåga och starka kommunikationsförmåga gör att du hanterar flera uppgifter samtidigt utan att tappa fokus. Du är strukturerad, lösningsorienterad och har en positiv attityd. Drivs av att lära dig nya saker och trivs med att ha många bollar i luften. Att utbyta kunskaper kollegor emellan kommer naturligt för dig. Dessutom har du en stark drivkraft och ett gott tålamod.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar DeLaval med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller maila på stina.koskijev@levelrecruitment.se (observera att inga ansökningar tas emot via mail utan endast genom knappen ”ansök”).

Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat hittats. Välkommen med din ansökan redan idag!
 
DeLaval International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren