Hoppa till innehåll
Wangeskog Hyrcenter AB logotyp

Innesäljare/Uthyrare till Borlänge

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Wangeskog är ett entreprenörsdrivet företag inom maskinuthyrning med tillväxt och utveckling som viktiga drivkrafter. Vi är en rikstäckande partner med drygt 20 års erfarenhet på den svenska marknaden. Vi har en företagskultur där viljan att lära nytt och vara nyfiken uppmuntras. Vi är också måna om att ha hjärtat med oss i det vi gör, då vi genuint bryr oss om våra kollegor, våra kunder och våra samarbetspartner. Vi är ett helägt dotterbolag koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

Innesäljare/ Uthyrare till Borlänge
Vi söker förstärkning med ytterligare en innesäljare/ uthyrare med placering på vårt hyrcenter i Borlänge. I rollen som uthyrare möter du kunder både när de kommer in och besöker oss på hyrcentret och/ eller via telefon. Du hjälper kunderna att hitta rätt maskin och annan utrustning att hyra av oss, som löser deras behov. Du är också behjälplig vid returer efter hyresperiodens slut. I arbetsuppgifterna ingår även att leverera ut önskade maskiner till våra kunder.
Till stöd i arbetet har du vårt order & leveranssystem där du registrerar alla order och hanterar transporter till och från kund mm. Hos oss är det personliga mötet och att ge förstklassig service i alla lägen mycket viktigt.

Idag är vi sju hyrcenter i vår region Södra Norrland. Utöver Borlänge och Falun finns vi också i Gävle, Sundsvall, Umeå, Östersund och Undersåker/ Åre.

Du kommer samarbeta nära dina kollegor på hyrcentret i Borlänge men även med övriga hyrcenter och då framför allt med Falun som ligger närmast. Vi är ett gäng som gillar maskiner och att ge god service till våra kunder. Vi jobbar tight tillsammans och du kommer att bli en viktig del av teamet. Vi bryr oss om varandra och har nära till skratt. Wangeskog som arbetsgivare är mån om att bevara en familjär känsla på arbetsplatsen med ett nära samarbete till våra kunder, som gärna stannar till på en kopp kaffe och pratar en stund med oss.

Vi har flera fina förmåner för våra anställda så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring med mera. Vi gör dessutom flera event tillsammans både under och utanför arbetstid.

Om Dig
  • Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och erfarenhet från branschen är meriterande.
  • Du har ett stort intresse för maskiner och är lyhörd och lösningsorienterad.
  • Du har god datorvana.
  • Du sätter laget före jaget, är van att ta eget ansvar och gillar ta i där det behövs.
  • Du har mycket hög servicekänsla i alla lägen och ser problem som en trevlig utmaning.
  • Vi värdesätter noggrannhet och struktur högt.
  • Tidvis har vi hög belastning så stresstålighet är ett måste.
  • Körkort B är ett krav.
  • Av säkerhetsskäl behöver du ha goda kunskaper i svenska.
  • Det viktigaste är kanske ändå din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas.
Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Ansökan och frågor
Urvalet sker löpande och vi kan komma att avsluta rekryteringen redan innan sista ansökningsdag 2024-06-09.

Frågor om tjänsten besvaras av Jan Öhman, Hyrcenterchef Borlänge/ Falun.
Direktnummer: 0243 - 24 42 01

Skicka din ansökan till: jobbansokan@wangeskog.se och märk den med "Uthyrare Borlänge".

Välkommen med din ansökan!
Wangeskog Hyrcenter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wangeskog är ett entreprenörsdrivet företag inom maskinuthyrning med tillväxt och utveckling som viktiga drivkrafter. Vi är en rikstäckande partner med drygt 20 års erfarenhet på den svenska marknaden. Vi har en företagskultur där viljan att lära nytt och vara nyfiken uppmuntras. Vi är också måna om att ha hjärtat med oss i det vi gör, då vi genuint bryr oss om våra kollegor, våra kunder och våra samarbetspartner. Vi är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.