Hoppa till innehåll

Vaktmästare, Borlänge

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna. Detta gör vi inom områden som tillexempel logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Vaktmästare, Borlänge

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och vet hur olika typer av människor ska bemötas. Som medarbetare inom Inre logistik kommer du delvis att arbeta i vårdmiljö. Vi arbetar med många serviceuppgifter för Hälso- och sjukvården såsom transporter av olika slag exempelvis post, avfall, tvätt och mat.

Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande. Anställningen inleds med en introduktion. Arbetstiderna är dagtid och helg tjänstgöring.

Tjänsten avser sommarvikariat under semesterperioden 2024. Starttid för tjänsten enligt överenskommelse.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och är minst 18 år, genomför eller genomfört en gymnasial utbildning. Du har lätt för att uttrycka dig i svenska genom tal och skrift. Vidare har du även god datavana. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du social och utåtriktad, att vara delaktig och intresserad av att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag.

Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån andra serviceyrken såsom lager och logistik, materielförsörjning eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Truckkort är även meriterande.

Fackliga kontaktuppgifter

Fackförbund - Region Dalarna

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se