Hoppa till innehåll
Fastighetssnabben AB logotyp

Fastighetsskötare

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Säsongsarbetare för sommaren i Dalarna sökes!

Vi söker sommarjobbare för yttre skötsel till vår verksamhet i Fagersta och Borlänge. Arbetet innebär ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, skräpplockning och enklare reparationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och tycker om att lösa problem. Du har lätt för att både samarbeta och jobba självständigt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning då arbetet innebär kontakt med hyresgäster och kunder.

Tidigare erfarenhet inom grönskötsel är meriterande. B-körkort krävs.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig ett sommarjobb i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Fagersta och Borlänge

Omfattning: Start snarast möjligt och till slutet av sommaren

Sista ansökningsdag: 2024-06-16. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Anders Fredriksson, platschef, 010-148 23 54

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Fastighetssnabben AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i hela landet med huvudkontor i Gävle. Vi omsätter ca 500 miljoner och har ca 300 anställda.