Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Avdelningschef till Granitor

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du fortsätta utvecklas som ledare och arbeta på ett av Sveriges största lokala el- och teknikföretag? Vi söker dig som har känsla för affären och vill leda avdelningen som levererar energieffektiva och driftssäkra fastigheter hos Granitor!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Granitor.

Om företaget

Granitor Electro AB är ett av nordens ledande elteknikföretag och ett av de snabbast växande och har idag över 2500 medarbetare. De erbjuder tjänster inom elektrisk installation, instrumentation och laddstationer för elfordon, säkerhetsinstallationer och fastighetsautomation. De är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Strategin bygger på en stark lokal närvaro med lönsamma etableringar över hela Sverige och Norge. Verkar inom branscher som husbyggnation, infrastruktur, kärnkraft, stål, petrokemi och gruvdrift.

Här blir du del av ett väletablerat företag med en stark familjär atmosfär, där gemenskap, sammanhållning och trivsel är viktiga värden. Hos Granitor erbjuds du varierande arbetsuppgifter, trygghet och stora möjligheter för professionell utveckling och karriär.

Affärsområdet fastighetsautomation Borlänge är i en expansiv fas. Granitor levererar kompletta system för mer energieffektiv och driftssäker fastighet. Affärsområdet är känt för sitt helhetsansvar för arbeten inom fastighetsautomation genom energikartläggning, energioptimering och överordnade system. De både projekterar, konstruerar och programmerar sina system.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef har du ansvar för både resultat och personal, där du leder avdelningen inom fastighetsautomation. Du styr ett engagerat team som arbetar projektbaserat och består av projektledare, konstruktörer, serviceledare, programmerare, tekniker och montörer. Avdelningen är verksam i Borlänge och Ludvika, och du kommer regelbundet att vara närvarande på båda orterna. Arbetet sker i en strukturerad miljö med fokus på uppföljning av personal och kontinuerlig verksamhetsgenomgång.

Du ansvarar för kundkontakt och representerar Granitor inom fastighetsautomation, där du hanterar förfrågningar och skapar offerter. Samarbete över funktioner, grupper, specialister och chefer är en viktig del av din vardag. Som avdelningschef rapporterar du till regionchefen och är en del av ledningsgruppen som ansvarar för fastighetsautomation på Granitor.

En tydlig introduktion och målsättningar kommer att ge dig goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk utbildning tillsammans med erfarenhet inom branschen
* Erfarenhet av att leda andra med personalansvar
* Erfarenhet av att skapa affärer
* Svenska och engelska i tal och skrift
* Körkort B

Som avdelningschef har du erfarenhet av affärsutveckling och en stark drivkraft att leverera effektiva lösningar till kunder. Du är en kommunikativ ledare med förmågan att coacha dina medarbetare till att utveckla fungerande arbetssätt och strategier. Med tydlighet och struktur främjar du effektiva processer och skapar goda samarbeten mellan olika funktioner. Du arbetar kontinuerligt med att utveckla personalens kompetens och bidrar aktivt till att höja teamets prestationer och självledarskap.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Borlänge
Lön: Enligt överenskommelse, möjlighet till tjänstebil

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.