Hoppa till innehåll
Granitor Systems logotyp

Erfarna servicetekniker med inriktning industriteknik

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.Om tjänsten:

Vi söker dig som kan och vill jobba med allt från planerad service, felsökning och förebyggande underhåll, till reparationer, montage och nyinstallation.

Du har en varierande vardag med allt från större till mindre projekt och serviceuppdrag. Vi tror att du kommer att trivas i tjänsten och hos oss om du vill fortsätta utvecklas både som person, i din yrkesroll och att bidra till avdelningens utveckling. Arbetet utförs ofta självständigt eller i mindre team men alltid i samarbete. God kundkontakt och tydlig kommunikation samt en vilja att hjälpa ser vi som viktiga förutsättningar för tjänsten.

Om avdelningen
  • Vi är en grupp engagerade kollegor som består av Elektriker, Mekaniker, Konstruktörer och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll på traverser och lyftdon.
  • Du kommer att arbeta med service och underhåll av traverser och lyftdon med stort fokus på förebyggande underhåll. Andra arbetsuppgifter beroende på kompetens hos dig som vi anställer kan vara felsökning, reparationer, ny-montage och moderniseringar.
  • Utvecklingen av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustningar för ökad tillgänglighet är också uppgifter som en servicetekniker hos oss arbetar med.
Om dig
  • Vi söker dig som har utbildat dig till elektriker och gärna tidigare erfarenhet av elektrisk felsökning inom industrin. Erfarenhet av service och underhåll och särskilt på kranar eller lyftdon är meriterande.
  • I rollen som Servicetekniker kommer du att varje dag möta kunder och kollegor. För att trivas hos oss behöver du gilla samarbete och känna dig trygg i att skapa och upprätthålla goda relationer.
  • Du behöver ha god förmåga att kommunicera och ta till dig av instruktioner såväl muntliga som skriftliga samt kunna dokumentera ditt arbete på svenska i digitala verktyg.
  • B-körkort är ett krav.
Bra att känna till:
  • Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.
  • Resor ingår i tjänsten.
  • Placeringsort är i första hand Borlänge eller Avesta men annan ort där vi har etablering i området kan komma att bli aktuellt efter överenskommelse.
Vi erbjuder

Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling och ansvar Här finns engagerade kollegor och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa.

Vi erbjuder bland annat:
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Kollektivanslutna
  • Pensions- och försäkringsrådgivning
  • Behovsprövad tjänstebil
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget
  • Trivselförmåner
Ansökan

Skicka in din ansökan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Vår rekryterande chef Andreas Hjärpe svarar gärna på eventuella frågor om tjänsten, se kontaktuppgifter i annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.
Granitor Systems logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (95 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren