Hoppa till innehåll
Swerock AB logotyp

Processtekniker

Publiceringsdatum
09 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Från vår betongfabrik i Borås producerar och levererar vi betong till kunder runt om i Boråsregionen.

Vi söker nu vår nästa kollega för tillverkning av legoblock samt arbete på betongfabriken.

Om tjänsten

Du kommer främst att arbeta med tillverkning av betongblock, men arbete med lastmaskin såsom last/lossning av betongblock förekommer också. Du kommer också att arbeta med fabriksarbete som består av provtagning, påfyllning av ballast till produktionen samt mindre reparationer och renhållning på fabriksområdet. Du kommer på sikt även att arbeta i produktionen med order och betongtillverkning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse. Du tycker det är roligt att arbeta med kundkontakt, du trivs med att arbeta i team och du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat. Du är prestigelös, driven och trivs med ett flexibelt arbetssätt.

Vi vill att du har god datorvana, B-körkort samt erfarenhet från att framföra maskinfordon såsom hjullastare. Har du erfarenhet av betong är detta meriterande, men det viktigaste är att du har en positiv inställning och viljan att växa tillsammans med oss!

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Arvidsson på Andreas.arwidsson@swerock.se eller 073-384 71 67.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I erbjudandet ingår ballast, betong, transport- och maskintjänster samt miljötjänster som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro skapar vi helhetslösningar som gör ditt projekt mer hållbart.

Swerock AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren