Hoppa till innehåll
Hedin Performance Cars logotyp

Personbilssäljare Porsche Center Borås

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Hedin Performance Cars AB är Sveriges största Porsche-återförsäljare och är en del av Hedin Bil-koncernen.

Att arbeta på Hedin Performance Cars AB innebär att vara en del av vår tillväxtresa, och vi vill att du ska vara med på den. Du ska känna att du har inflytande och möjlighet att påverka både din egen framgång och våra kunders upplevelse. Vi är ett företag som ser din potential och strävar efter att du ska utvecklas. Dessutom ska det vara roligt att arbeta med oss!

Om rollen

Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Hedin Performance Cars i Borås och vi söker därför en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar - från första kontakt till avslutad affär. Du kommer att arbeta med det som vi tycker är världens bästa märke, Porsche. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Försäljningschefen på anläggningen.

Nyckelkompetenser/förmågor:

Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av bilförsäljning samt arbetat med försäljning av premiumbilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har ett brinnande intresse för att göra affärer! B-körkort fordras.
   Varför jobba med oss?
   Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Som en bonus får du även jobba med ett av bilvärldens starkaste varumärken - Porsche!

   Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen och vi har idag etablerade anläggningar i Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Halmstad och Umeå. Med fokus på att leverera helhetslösningar för Porsche arbetar Hedin Performance Cars ständigt för att få Sveriges nöjdaste Porscheägare. Oavsett vilken Porsche du äger eller planerar att köpa, vill vi att du ska uppleva mycket körglädje, och det är vi här för att hjälpa till med. Vi är specialiserade på Porsche, och kommer guida dig rätt.
   Hedin Performance Cars logotyp
   Sök jobbet
   Ansök senast
   07 juli 2024 (21 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen.

   Sedan 2017 representerar Hedin Performance Cars Porsche på den svenska och norska marknaden. I Sverige finns sex Porsche Center som finns belägna i Halmstad, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping och Umeå. Utöver våra Porsche Center har vi ytterligare en anläggning i Göteborg, Hedin Performance Skadecenter. På den norska marknaden finns tre Porsche Center i Son, Stavanger och Kristiansand.

   Inom en snar framtid planerar vi att expandera ytterligare i norra Sverige genom att öppna ett Porsche Center i Luleå samt även ett Porsche Center Fredrikstad i Norge.

   På våra fullserviceanläggningar hjälper vi dig med nya- och begagnade bilar, service, reparationer, däckverkstad, däckhotell, vinterförvaring av din Porsche, reservdelar, tillbehör samt bilvård.