Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Ekonomiansvarig till Östra Kinds Elkraft

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Står du inför nästa steg i din karriär och söker en roll där du kan göra verklig skillnad? Som vår nya ekonomiansvarig blir du en central del av vår omstrukturering och utveckling där du får chansen att forma ekonomifunktionen. I en bransch av ständig förändring erbjuder vi en möjlighet att utveckla innovativa ekonomiska strukturer och leda vägen mot en ljusare ekonomisk framtid för vår organisation. Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Gör ditt nästa karriärsteg med oss på Östra Kinds Elkraft! Vi är inte bara en ekonomisk förening ägd av våra fantastiska kunder - vi är en kraft att räkna med inom energibranschen! Med stolthet driver vi Sveriges elektrifiering och klimatomställning framåt. Vi förser nästan 3 000 hushåll och företag i Ulricehamn, Tranemo och Jönköping med den pålitliga energi de behöver för att blomstra. Energibranschen är möjliggöraren för klimatomställningen och vi växer med den. Vi behöver förstärka vårt team av 12 passionerade och skickliga medarbetare i Dalstorp med ytterligare två personer för att fortsätta utvecklas. Ta chansen att göra verklig skillnad varje dag - bli en del av vårt vinnande team på Östra Kinds Elkraft idag!

Vad erbjuder rollen?
I denna roll får du en möjlighet att spela en avgörande roll i Östra Kinds Elkrafts utveckling och omstrukturering. Du kommer att vara nyckelpersonen i att utforma och implementera interna ekonomiska strukturer samt modernisera våra IT-system för att effektivisera ekonomihanteringen samt löpande ekonomiarbete. Genom ditt arbete kommer du att ha en direkt inverkan på vår ekonomiska effektivitet och bidra aktivt till att forma vår framtida tillväxtstrategi. Dina ansvarsområden omfattar bland annat:
- Hantering av löneadministration och ansvar för den löpande redovisningen fram till årsbokslut.
- Utveckling och implementering av nya ekonomiska strukturer och processer.
- Granskning och förbättring av befintliga IT-systemlösningar för ekonomi.
- Översyn av intern och extern fakturering, samt säkerställande av efterlevnad av specifika branschregler.


Vem är du?
Vi söker dig som har en stark analytisk förmåga och en förmåga att överblicka både detaljer och större sammanhang inom ekonomin. Du har en relevant ekonomiutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet från liknande roller. Din erfarenhet innefattar djupgående kunskap i ekonomiska processer, såsom årsbokslut, löpande redovisning och lönehantering. Du är också van vid att arbeta med olika affärssystem och har en god systemförståelse. Dina kommunikationsfärdigheter på svenska, både i tal och skrift, är utmärkta. Erfarenhet från vår bransch och förmåga att navigera i en reglerad miljö är meriterande.

Som person trivs du i en dynamisk och föränderlig miljö där du ser förändringar som möjligheter till förbättring och utveckling. Du har en proaktiv inställning och en stark vilja att bidra till vår organisations framgång genom innovation och strategiskt tänkande. Din förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt med både kollegor och externa partners är avgörande för att tillsammans nå våra mål.


Är detta din perfekta match?
Hos Östra Kinds Elkraft är vi stolta över vår lokala närvaro och gemenskap. Som ett av Sveriges minsta energibolag erbjuder vi en unik arbetsplats där snabba beslut och agil verksamhetsstyrning är vardag, och där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål - att göra skillnad för samhället. Vi är en ekonomisk förening som återinvesterar varje krona i bolaget, vilket ger oss möjlighet att inte bara växa tillsammans utan också att bidra med viktiga tjänster till alla. Om du längtar efter en plats där alla hjälps åt, där ditt arbete har en verklig samhällsnytta och där du kan vara en del av något större - då kan detta vara starten på en spännande resa tillsammans med oss.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 12 maj 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se

Sökord
redovisning, bokföring, controlling, budget, lön, payroll

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.