Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Verkstadsmekaniker till Zeppelin Component Rebuild Center (CRC)

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Mekaniker till CRC Boden

Ditt nya jobb
Du kommer arbeta med renovering av komponenter till Caterpillars maskiner som bland annat motorer, växellådor och hydraulkomponenter. Du ingår i ett växande team och du kommer få möjligheten att få vara med i en spännande utveckling av vår verksamhet.

Placeringsort är Boden.

Vi erbjuder

  • Ett roligt jobb som mekaniker där du får jobba med ett av världens starkaste varumärken.

  • Goda kompetensutvecklingsmöjligheter inom företaget.

  • Trygg och säker arbetsmiljö.

  • Friskvårdsbidrag.

  • Företagshälsovård.

  • En trygg och stabil arbetsgivare som bryr sig.

  • Härliga och kompetenta kollegor!

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together . Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Din erfarenhet
Du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller tekniker, det är viktigt att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva.

Du behöver ha kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Du behöver även ha kunskaper i engelska då servicelitteraturen är på engelska. Eftersom datorn används i arbetet för bland annat felsökning, tidrapportering och servicelitteratur ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av den typen av arbetsuppgifter.

Körkort B krävs.

Dina personliga egenskaper
Du är noggrann och du har en god samarbetsförmåga som är viktigt då du kommer att ingå i ett team av mekaniker. Du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt. Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten ringer du till Produktionschef, Jens Ström 072-220 97 12 jens.strom@zeppelin.com eller rekryterare Marona Rytterlöv 070-508 27 63 marona.rytterlov@zeppelin.com Löpande urval och tillsättning av tjänsterna kan förekomma, så skicka in din ansökan nu!

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.