Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lageransvarig till MJM Powersports

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager? Tycker du om att arbeta självständigt med stort eget ansvar? Välkommen att söka tjänsten som lageransvarig på MJM Powersports.

Om tjänsten
I tjänsten som lageransvarig på MJM Powersport ansvarar du för lagerhållningen, det innefattar hantering av inkommande leveranser och inventering. Därtill förser du verkstadens mekaniker med reservdelar och komponenter för kommande reparationer och arbetsordrar. Du ansvarar även för leveranser från webshopen. Du har nära kontakt med kollegor på lagret och från verkstaden. Arbetet utförs på MJM Powersports anläggning i Gällivare.

Uppdraget är ett vikariat med start omgående och chans till förlängning.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av lager- och/eller logistikarbete. Du har med fördel god vana av att arbeta i datasystem, kassasystem eller orderhanteringssystem. För att lyckas i rollen är du som person ansvarsfull, du arbetar strukturerat och noggrannt. Vidare ser vi att du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter genom att självständigt sätta igång och slutföra ditt arbete.

Erfarenhet av att arbeta med eller använda fordon likt terrängfordon, snöskotrar eller fyrhjulingar är starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Nordström via Adecco´s växel 010 - 173 73 00 eller sofi.nordstrom@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.