Hoppa till innehåll
Ahlstrom Sweden AB logotyp

El/Automationstekniker till Billingsfors

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Lars-Inge Gordon
Telefon
Arbetsuppgifter
Ditt arbetsområde är hela företaget och du kommer att utföra reparations-, och underhållsarbete enligt planerade och förebyggande, men även akuta arbeten på el-utrustning. Till viss del även på utrustning för automatisk styrning av process- och maskinanläggning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för el och automation och har relevant 3-årig gymnasieutbildning, samt erfarenhet inom arbetsområdet. Har du tidigare tjänstgjort inom pappersindustrin med liknande uppgifter ses detta som meriterande, liksom kunskaper i PLC-system och PLC-programmering. Vi förutsätter att din engelska och datakunskap är god. B-körkort är ett krav då du på sikt och efter relevant upplärning ska ingå i beredskapsstyrkan.

Som person tar du gärna egna initiativ och är en engagerad och driven person, samtidigt som du är ansvarsfull och noggrann. Du är en lyhörd lagspelare med god samarbetsförmåga, men har heller inga problem med att lösa uppgifter självständigt.

Vi erbjuder ett varierande och intressant arbete med en stor möjlighet till personlig utveckling. Genom interna kompetenshöjande insatser kommer rätt person att utvecklas till en fullfjädrad el- och automationstekniker.

Kontakt
Kontakta Automationschef Lars-Inge Gordon, 076-140 71 84, om du vill veta mer.

Tillsvidareanställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdagen.

Ansökan med CV skickas genom att klicka på "Ansök Nu" senast 2024-09-30.
Ahlstrom Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ahlstrom i korthet
Ahlstrom är världsledande i att kombinera fiber till hållbara specialmaterial. Vårt mål är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration (filtrering), Food & Consumer Packaging (mat och konsument-förpackningar), Healthcare (hälsovård), Building Materials (byggmaterial) and Technical Materials (tekniska material). Vår omsättning 2023 var EUR 3,0 miljarder och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs mer på www.ahlstrom.com.