Hoppa till innehåll
Epiroc logotyp

Servicetekniker Zinkgruvan

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Job description:

Vill du arbeta med gruvbranschens modernaste maskiner i en av Sveriges största underjordsgruvor? Vi söker en engagerad och kundcentrerad Servicetekniker till Zinkgruvan!

Ditt uppdrag

Som servicetekniker på Epiroc kommer du att ha ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar service, felsökning, reparation och underhåll av våra gruvutrustningar. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med kollegor inom teamet, där ni utför planerat underhåll men också akut service vid behov. Tillsammans strävar ni efter att upprätthålla höga krav på goda kundrelationer och framgångsrik service, allt med kundens bästa i fokus.

Din profil

Vi söker dig med en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter. Gillar du att meka, skruva, lösa situationer och inte är rädd för att bli lite skitig, kan du vara helt rätt för oss! Erfarenhet av arbete med el, hydraulik och mekanik är en fördel. Vi ser gärna att du har datavana och är öppen för att använda system som krävs i tjänsten. Bra kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt B-körkort, är krav för tjänsten.

Som en av våra ambassadörer i regionen och huvudkontakten mot våra kunder ser vi att du är driven, engagerad och motiveras av att hålla en hög servicenivå. Du har en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer, drivs av utmaningar, ser möjligheter snarare än problem, och arbetar proaktivt i den mån det går. Du är ordningsam, med förmågan att ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta och kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor.

Placering och resor

Arbetet är lokaliserat underjord i Zinkgruvan och förlagt på skiftgång. Du kommer att rapportera till regionala servicechefen på orten.

Livet på Epiroc

Epiroc Sweden AB är Epirocs svenska sälj- och serviceföretag, och vi ansvarar för marknadsföring och försäljning av våra produkter för gruv- och stenbrott samt levererar service och andra eftermarknadsprodukter till våra kunder i Sverige. Våra verkstäder finns över hela Sverige, från Göteborg i söder till Kiruna i norr. Läs mer på www.epiroc.com/sv-se/epiroc-sverige.

Med en stark satsning på medarbetarutveckling och en framgångsrik track record är Epiroc det perfekta valet för dig som söker en innovativt och branschledande företag. Oavsett om du är i början av din karriär eller letar efter en förändring, erbjuder Epiroc en stödjande och dynamisk arbetsmiljö som främjar tillväxt och framgång.

Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Ansökan och kontakt

Ansök online via vår hemsida, gärna så snart som möjligt men senast den 2024-04-07. Vänligen notera att vi på grund av rådande regelverk inte kan hantera ansökningar via mejl.

För frågor vänligen kontakta:

Andreas Arvidsson, Regional Service Manager Zinkgruvan, andreas.arvidsson@epiroc.com

Ellinor Ekelöf, Rekryteringsspecialist, ellinor.ekelof@epiroc.com

Vi har redan tagit ställning till annonseringskanaler och konsultleverantörer och undanber oss därför vänligt från att bli kontaktade i sådana frågor.
Epiroc logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.