Hoppa till innehåll

Mekanikkonstruktör

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om kundenVi söker nu mekanikingenjörer till ett produktbolag inom försvarsindustrin i Arboga. Bolaget har som uppdrag att skydda människor och samhällen och bidrar därmed till samhällets trygghet.

Om tjänstenI rollen som mekanikkonstruktör kommer du att vara en del av hela utvecklingsprocessen, med alltfrån konceptdesign till skapande av den slutliga produkten. Du jobbar med ständiga förbättringar av produkt samt livscykelhantering och harocksåhela tiden ettnära samarbete med underleverantörer och interna/externa kunder för att möta upp det behov som finns.Du kommer även att samarbeta med andra tekniska discipliner inom organisationen, så som el, elektronik, mätteknik och mjukvara.

Utöver detta arbetar du också med att:

  • ge support till prototypavdelningen i samband med byggnation.
  • skapa sammanställnings- och detaljkonstruktioner ibåde PDM-system och i CAD-miljö.
  • stödja och bidra i förbättringsarbetet avseende produkt- och processutveckling vilket kanhandla om att förfina utvecklingsprocessen, skriva instruktioner, skapa checklistor och titta på nya tekniska lösningar vad gäller konstruktion eller tillverkning.
  • vid behov, stödja sälj- och förstudieorganisationen i kundkontaktennär det kommer till att analysera och fastslå hur en konstruktion kan se ut.

Din kompetensVi ser att du som söker har tidigare erfarenhet i roller som mekanikkonstruktör!Som person är du driven, kommunikativ och prestigelös. Du trivs med att driva ditt egna arbete framåt ochtar ansvar för det som skall levereras. Vi ser även att du trivs med attarbeta i team tillsammans med andra kollegor.

ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning:Heltid, tillsvidareStart: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstidPlaceringsort:Arboga

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Denna tjänst innebär krav på svenskt medborgarskap, dubbla medborgarskap godkänns ej.

Om ProcruitmentProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda tillÅrets Rekryteringsföretag (20-49 anställda)ochÅrets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelsernahär.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (135 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se