Hoppa till innehåll

Testare till Saab i Arboga!

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du kanske en utvecklare med några års erfarenhet inom utveckling, kanske inom C#/.NET och vill kliva in i en roll som testare? I denna roll erbjuds du chansen att testa avancerade tekniska stödsystem för flygoperationer, bidra till försvarsinnovation och växa som Testare inom säkerhetskritiska miljöer. Sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

I rollen som testare kommer ditt huvudfokus vara test och slutverifiering av underhållssystem inom flygindustrin. Rollen passar dig som vill ha en varierande vardag där du utmanas i din problemlösningsförmåga. Du kommer att arbeta med olika produkter och ditt ansvar blir att lära dig dessa från grunden, bygga testmiljöer tillsammans med dina kollegor samt testa olika scenarion i dessa miljöer. Utöver detta kommer du även ta fram rapporter, verifiera krav och skriva testspecifikationer. Tjänsten innefattar främst manuella tester men automatiserade blir mer och mer aktualiserat.

Här få du bli en del av ett prestigelöst team med stöttande och hjälpsamma kollegor och då arbetet ger en bred förståelse för verksamheten bidrar det till stora utvecklingsmöjligheter inom och utanför sektionen.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande
  • Har tidigare erfarenhet inom utveckling
  • Har kunskaper inom .NET, C# (eller liknande objektorienterat språk)
  • Du som har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Du är intresserad av flyg och/eller militär
  • Du är van vid att arbeta i flera olika programmeringsspråk/ramverk och lär dig snabbt

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. De säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av deras produkter.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Arboga
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (86 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se