Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Teknisk handläggare till Saab i Arboga!

Publiceringsdatum
17 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du en bred teknisk bakgrund och vill vara en del av ett spännande och expansivt företag så kan detta vara något för dig! Vi söker nu en person som vill jobba på SAABs avdelning Ground Support Equipment (GSE). På företaget finns oändliga möjligheter att utvecklas i en positiv miljö med god energi. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
I rollen som Teknisk handläggare kommer du in i ett team med folk från en mängd olika tekniska bakgrunder. Här jobbar de med tekniska utredningar, bereder inköp, tar fram teknisk information, modifierar äldre och tar fram nya utrustningar, testar gränssnitt mot flygplan och levererar supportlösningar samt utrustningar till JAS 39 Gripen kunder både inom Sverige och utomlands. Rollen är administrativ och kräver att du har en god kommunikationsförmåga då du blir spindeln i nätet med många kontaktytor till flera stödfunktioner som tex inköp, konstruktion, kvalitet etc. Du kommer även att fungera som teknisk support till kunder och brukare av våra GSE-produkter. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter, du får möjlighet att vara delaktig inom många områden från utveckling till avveckling av flygunderhållsutrustningar.

Vi söker dig som
  • Har en teknisk utbildning, exempelvis civilingenjör, yrkeshögskola eller relevant arbetslivserfarenhet
  • Bra kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift
  • Körkort kategori B
I denna tjänst kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och intresse för branschen. För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi att du är driven, har god initiativförmåga och som har ett teknikintresse. Oavsett bakgrund behöver du ha en förmåga och vilja att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som fungerar bra att arbeta både självständigt och i team.

Det är meriterande om du har erfarenhet av flygunderhåll, arbete med försvarsmakten eller FMW samt förmåga att läsa och förstå konstruktionsunderlag.

Om kundföretaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. De säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av deras produkter.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Arboga
  • Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juli 2024 (67 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?