Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en Testare till Alingsås

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en Testare till Alingsås

En av våra uppskattade medarbetare går vidare internt till en annan roll och därför söker vi nu hans efterträdare. Börjessons i Alingsås är en fullserviceanläggning och har auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt team.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett brett kunnande och intresse för personbilar, i arbetets uppgifter ingår kundmottagning, testning samt utleverans av dessa fordon för extern kunds räkning, även lättare mek. jobb tillkommer.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller liknande. Och har erfarenhet ifrån liknande arbete sedan tidigare. Du talar och skriver svenska samt har grundkunskap i datorhantering.

Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för ditt arbete. Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning.

Ansökan

Ansök via Börjessons karriärsida: www.borjessonkoncernen.teamtailor.com/

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta ansvarig chef Fredrik Käck via Fredrik.Kack@borjessonsbil.se. Sista ansökningsdatum är 2024-05-26. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.