Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Lastbilstekniker till Alingsås

Publiceringsdatum
05 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker Lastbilstekniker till Alingsås

Börjessons lastbilar i Alingsås är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt.

Arbetsuppgifterna

Arbetet som tekniker omfattar alla förekommande arbetsuppgifter på lastbilsverkstaden.

Din bakgrund

Börjessons Lastbilar söker dig som är intresserad av lastbilar. Kanske har du lärt dig mer om lastbilar när du har meckat med bilarna. Om du saknar formell fordonsteknisk utbildning är det inget hinder för Börjessons Lastbilar. Bara du vill och kan lära dig mer om lastbilarna.

Börjessons Lastbilar är även intresserad av dig som har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet inom lastbilar, elektronik eller liknande. Har du viss datorvana så är det bra. Produkterna är tekniskt avancerade med ett ökande innehåll av styrenheter och liknande komponenter.

Personliga egenskaper

Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Personliga egenskaper som noggrannhet, engagemang och ansvarskänsla är grundläggande för vår verksamhet kopplat till en serviceinriktad inställning.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har.

Ansökan

Om du vill bli del av vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka.

Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Sista ansökningsdag är den 2024-04-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Servicechef Mikael Sjöholm via e-post: mikael.sjoholm@borjessonsbil.se.

Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.