Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Erfaren Personbilstekniker till Alingsås

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Erfaren personbilstekniker till vårt team, Börjessons Bil i Alingsås

Vi söker en erfaren personbilstekniker/mekaniker till vårt team på verkstaden i Alingsås.

På anläggningen i Alingsås har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt team i verkstaden.

Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen/Audi/SEAT/Skoda personbilar samt Volkswagen Transportbilar.

Din Bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet, dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus.

Vi erbjuder

De produkter vi arbetar med erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Hos oss erbjuder vi tydligt ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Börjessons ger tekniker gedigna märkesspecifika vidareutbildningar. Utbildningarna genomförs på Training Academy hos Volkswagen Group Sweden i Södertälje.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta, Anders Bondesen 0322-653547 eller maila på anders.bondesen@borjessonsbil.se.

Sista ansökningsdatum är 2024-07-21, intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Ansök via Börjessons karriärsida: www.borjessonkoncernen.teamtailor.com/

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955. Verksamheten består av försäljning, service och reparation av nya och begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor, har mer än 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.