Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Mekaniker

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du intresserad av problemlösning och hur tekniska saker hänger ihop? Gillar du kvalitet och jobba med helhetslösningar för motorer, el och hydralik? Då är detta kanske jobbet för dig?

Din framtida arbetsgivare
Vårgårda Maskincenter AB utrustar, säljer och servar entreprenadmaskiner med tillbehör samt kärror för traktor och lastbil. I företagets helt nybyggda verkstad servar, reparerar och utrustas entreprenadmaskiner, kärror, lantbruksmaskiner och skogsmaskiner. Anläggningen ligger i Asklanda utanför Vårgårda och har precis färdigställt en större utbyggnation. Läs gärna mer på www.vmcenter.se

Vad erbjuder rollen?
Som mekaniker hos Vårgårda Maskin Center kommer du att arbeta med att utrusta, serva och reparera entreprenad och jord/skogsbruksmaskiner. I arbetet ingår:
-serva och felsöka motorer
-utrusta och montera kundanpassade lösningar på olika slags entreprenadmaskiner
-underhåll av både nyare och äldre maskiner
- läsa ritningar, kopplings -och el-scheman
- hydraulik och el
- programmering
- kundkontakt


Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av problemlösning, meka och hur tekniska saker hänger ihop. Du har tidigare erfarenhet av arbete som mekaniker, främst med tyngre fordon så som grävmaskiner, kranar etc.
Vi tror att du gillar att arbeta självständigt och strukturerat med kvalitet och helhetslösningar som fokus. Du har erfarenhet av arbete med motorer, hydraulik och el, och du kan läsa ritningar, kopplings -och el-scheman. På plats på Vårgårda Maskin Centers anläggning finns ett ”gott gäng” som tillsammans löser problem och fördelar arbetsuppgifter där arbetsmiljön står i fokus. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Arbetet är förlagt till dagtid och tjänsten tillsätts omgående så fort vi hittar rätt person.Om Team Effektiv
Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med goda chanser till anställning hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Madeleine på madeleine.grahm@effektiv.se

Sökord
lastbilsmekaniker, mekaniker, hydralik, elektronik, lastbil, entreprenadmaskiner, Vårgårda, Herrljunga, Alingsås, Vara.

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Team Effektiv Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med goda chanser till anställning hos kundföretaget.