Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Materialhanterare/truckförare till kraftindustri

Ansök nu

Är du på jakt efter ditt nästa jobb inom industrin? Adecco söker just nu en truckförare/materialhanterare till vår kunds räkning i Alingsås. Tveka inte med att skicka in din ansökan om du tror att detta är rollen för dig!

Som materialhanterare kommer dina främsta arbetsuppgifter innebära hantering och förberedning av gods, lastning och lossning och truckkörning (främst motviktstruck). Rollen som materialhanterare innebär även att du bidrar med stöttning till andra avdelningar och lager, där du till exempel förser kollegor på andra avdelningar med material. Parallellt med detta inkluderar arbetet klassiska lageruppgifter där säkerhet ligger i stort fokus. Du bör känna dig bekväm med att kunna hantera flera bollar i luften samtidigt och vara ordningssam i ditt arbetssätt.

Arbetet är förlagt på dagtid, 07:00-16:00 måndag till fredag. Schemat kan komma att förändras.Detta är en konsultanställning med start i september och kan övergå i en direktanställning hos kunden för rätt person.

I din roll som materialhanterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Orderplock och ompaketering
- Lossning och lastning
- Transportering av material mellan de olika lagren

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat inom lager och har erfarenhet av truckkörning. Du ska vara en person som trivs i produktionsmiljö och är anpassningsbar då arbetsuppgifterna kan variera.

Vidare ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann och har en god arbetsmoral. Dessa egenskaper värdesätts då dina arbetsuppgifter kommer att bidra till att produktionen flyter på då du kontinuerligt förser resterande avdelningar med material.

Krav för tjänsten är:
- Truckkort A1-B4
- Erfarenhet av truckkörning
- Intresse för teknik
- God svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindqvist@adecco.se

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten på info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, materialhanterare, lagerarbete, orderplock, truckkörning, produktion, industri, teknik, Alingsås, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.