Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Maskinoperatör sökes till vår kund i Alingsås!

Ansök nu

Vill du arbeta inom industri som maskinoperatör på ett spänannde företag i Alingsås? Då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Om tjänsten
Tjänsten är placerad på ett företag som tillverkar kabelskåp av hög kvalité. Som maskinoperatör kommer din roll innebära arbete med ytbehandlingsprocesser, varmförzinkning och pulverlackning av plåt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin. Arbetstiderna är förlagda som tvåskift, där du jobbar dag ena veckan och kväll den andra. Tiderna kan komma att ändras. Start för tjänsten sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom produktion eller industri. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta med kollegor och är inte är rädd för att ta i.

Önskvärt för denna tjänst är:
- Tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna från ytbehandlingsverksamhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
- Erfarenhet av ytbehandlingsverksamhet är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via jennifer.lindqvist@adecco.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.