Hoppa till innehåll
NorDan AB logotyp

Regionsäljare

Sista ansökningsdag
25 december 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Regionsäljare
till Stockholm med omnejd

Drivs du av att skapa kvalitet och långsiktiga relationer, både internt och externt? Ta då chansen att söka tjänsten som regionsäljare till Stockholm med omnejd.

Till rollen som regionsäljare söker vi dig som vill vara med att vidareutveckla vår position som en trygg och solid fönster- och dörrleverantör på den svenska marknaden. Din uppgift blir att sälja och marknadsföra hela NorDans produktportfölj av fönster och dörrar. Du kommer tillhöra vårt team i Stockholm och rapportera till vår Regionchef där.

Vi erbjuder

  • Ett spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen
  • Marknadens bredaste produktutbud av fönster och dörrar
  • En marknadsorganisation med hög fackkompetens
  • Ett företag i tillväxt med en stark och positiv företagskultur
  • Vi värnar om en god arbetsmiljö internt och bygger förtroende externt

Arbetsuppgifter

Vi letar efter en driven och entusiastisk regionsäljare som ska vårda befintliga kundrelationer men också med fokus på att skapa nya affärsmöjligheter, våra kunder är främst inom byggfackhandeln. I rollen som regionsäljare har du eget kundansvar och ansvarar för att driva både stycke- och projektförsäljning. Du har ett nära samarbete med dina kollegor där ni tillsammans säkerställer att våra kunder får marknadens bästa stöd, service och professionella råd de behöver.

 

Vad har Theodor Karlsson, regionsäljare, att säga om hur det är att jobba på NorDan? 

"NorDan har en bred produktportfölj som är konkurrenskraftig på marknaden i Sverige. Tillsammans med det, även ett gott rykte om bra kvalitet hela vägen från sälj till eftermarknad vilket gör att vi har ett starkt erbjudande till våra kunder. Arbetsmiljön inom företaget är positiv, vilket gör det till en arbetsplats att trivas på.

På NorDan finns flexibilitet och frihet att lägga upp sin egen strategi för att nå utsatta mål. Många härliga kollegor och det är en bra atmosfär generellt. Högt i tak och en närhet till ledningsgrupp och VD för inspel."

Vad säger Andréas Dahl, marknadschef om NorDan? 

"Sedan jag började i säljorganisationen 2007 har vi gjort en otrolig resa i NorDan Sverige. Genom företagets tydliga mål och visioner, i kombination med utvecklande produkter har jag tillåtits att skapa resultat som möjliggjort utveckling för både mig och för företaget.

Vi ska fortsätta vår tillväxresa och ta tydliga marknadsandelar i Sverige. Vi breddar kunderbjudandet, bryter ny mark och fortsätter bygga lokal närvaro i marknaden. NorDan ska vara det självklara valet i fråga om säkra och hållbara produkter."

Du som söker
Du ser kopplingen mellan affärsmässighet och marknadsföring som självklar och förstår vad som krävs för att skapa resultat. Du är ambitiös, resultatorienterad och effektiv samt har lätt för att skapa kontakter.

  • Du har erfarenhet från närliggande branscher i en liknande roll
  • Du trivs med att arbeta i team men även att vara självgående
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
  • Du har goda kunskaper i MS-Office
  • B-körkort är ett krav

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus, tel. 08-51481642. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

NorDan AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 december 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup