Hoppa till innehåll
Edmolift AB logotyp

Tekniska Säljare

Sista ansökningsdag
14 december 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Tekniska säljare till mellersta och södra Sverige

Vi fortsätter vår fantastiska tillväxtresa och söker nu 2 tekniska säljare för att bearbeta marknaden i södra respektive mellersta Sverige och ansvara för våra kunder inom respektive distrikt. Är du självgående, strukturerad, och skicklig på att bygga långsiktiga relationer samtidigt som du har ett starkt målfokus. Sök jobbet hos oss och bli en del av framtidens lyftlösningar! 

Beskrivning av tjänsten
Som teknisk säljare hos oss arbetar du med kvalitetsprodukter i ett marknadsledande och kundorienterat företag som lägger stor vikt vid produkt- och sortimentutveckling. Dina arbetsuppgifter innefattar aktiv bearbetning av både befintliga och nya kunder, främst inom tillverkande industri. Ditt ansvar omfattar försäljning av hela vårt produktsortiment; Lyftbordslösningar, Work Positioners- lyftvagnar, Movexx elektriska dragare och pallmagasin.

Som teknisk säljare hanterar du hela säljcykeln från första kundkontakt till avslut. För att lyckas krävs en strukturerad arbetsmetodik, förmågan att nå uppsatta mål och leda projekt. En stor del av arbetet innebär att vara på resande fot, då du spenderar mycket tid ute hos kunder. Du arbetar mycket självständigt men har också samarbete med vårt tekniska säljteam, huvudkontoret och vår tillverkning i Härnösand. Tillsammans har vi en samlad erfarenhet och kompetens och vi stöttar varandra för att lyckas.

Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag där du är en nyckelperson i vår fortsatta tillväxt och framgång. Vi tror på att investera i våra medarbetare och erbjuder en utvecklingsorienterad attraktiv arbetsmiljö med marknadsmässig lön och villkor. 

Vad har Mikael Fernlund, Försäljningschef Norden, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har nu arbetat på Edmolift som nordisk försäljningschef i 12 år och trivs väldigt bra. Vi har haft en mycket fin utveckling på den nordiska marknaden och då speciellt på den svenska marknaden. En framgångsfaktor är vår höga personliga närvaro ute hos våra större kundkonton. Tillsammans med våra kunder och våra duktiga tekniker finner vi smarta, effektiva, ergonomiska och långsiktiga lösningar för våra kunders behov. Vi är ett utvecklingsorienterat, familjärt företag med korta beslutsvägar och jag vill gärna ha med dig på vår fortsatta utvecklingsresa."

Din profil
För rollen som teknisk säljare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar mångfald. Tidigare erfarenhet som utesäljare är viktigt där du som person är strukturerad, energisk och van att besöka och bearbeta nya kunder. Det är även meriterande om du har en universitets- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning.

  • Erfarenhet av teknisk projektförsäljning mot tillverkande industri
  • Kommunikativ med förmåga att skapa och förvalta långsiktiga kundrelationer
  • Stort affärssinne med gott om driv och energi
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift
  • Goda IT-kunskaper i affärssystem och Officepaketet
  • B-körkort 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Muñoz, 08-51481645 och Marie Gummerus 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Om Edmolift
EdmoLift är en av Europas största tillverkare av saxlyftbord, och materialhanteringsprodukter och grundades 1964. Huvudkontor och tillverkning finns i Härnösand med strax under 100 anställda, därtill har vi dotterbolag i Tyskland, Danmark och Nederländerna och ett globalt nätverk av återförsäljare. Vi erbjuder smarta lyftlösningar till en rad olika branscher med målet att erbjuda de bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningarna för marknadens lyft- och materialhanteringsbehov. EdmoLift handlar dock inte bara om produkter. Vår värdegrund är viktig för oss, både internt och externt, och genomsyrar vår verksamhet för att lättare skapa en enhetlig bild av vår organisation oavsett vem som företräder den. Våra kärnvärden - glädje, engagemang och respekt - är grundläggande och förknippas med EdmoLift i alla sammanhang. Läs mer om oss på www.edmolift.se

Edmolift AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 december 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup