Hoppa till innehåll
Riksbyggen logotyp

Leveranschef Fastighetsservice

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Leveranschef Fastighetsservice - Stockholm

Är du en erfaren ledare med starkt affärs- och kundfokus som drivs av utveckling?

Till marknadsområde Stockholm söker vi nu en leveranschef med ansvar för vår Fastighetsservice. På hela Marknadsområde Stockholm är vi 120 Riksbyggen-stjärnor och här erbjuds du en nyckelroll i utvecklingen av vårt marknadsområde, vår tillväxtsresa och vägen mot fossilfri fastighetsförvaltning.

Vad ska du göra?
Som chef för Fastighetsservice har du ansvar för en avdelning med 70 medarbetare verksamma inom driftteknik, inre- och yttre fastighetsskötsel samt lokalvård. Du leder teamet genom dina fem underställda gruppchefer. Du har fullt personal- och budgetansvar och ekonomisk uppföljning är en central del i rollen.

Som leveranschef ansvarar du för att utveckla tjänsteleveransen inom fastighetsservice så att den håller hög kvalitet, är effektiv och överträffar kundens förväntningar. I din roll som ledare ingår också att skapa engagemang och förutsättningar för att medarbetarna vidareutvecklas och tar eget ansvar. Du formar ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga.

Du rapporterar till Marknadsområdeschefen i Stockholm och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp som tillsammans driver den strategiska och långsiktiga utvecklingen med stort engagemang och hög framdrift.

Vem är du?
Vi söker dig som är en utvecklingsorienterad, god ledare och förebild. Du har ett coachande, kommunikativt och inkluderande ledarskap. Du kan hålla en tydlig linje mot uppsatta mål och vägen framåt, är skicklig på att driva utveckling med kunden i fokus och alltid med ett affärsmässigt tänk. Som person är du trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att samarbeta med medarbetare, kollegor och kunder.

Du behöver ha:
  • Relevant akademisk utbildning på universitet-/högskolenivå, t.ex. inom fastighetsteknik, företagsekonomi, eller arbetslivserfarenhet vi bedömer likvärdig
  • Erfarenhet av att leda chefer och förändringsarbete
  • God erfarenhet av resultat- och budgetansvar
  • Erfarenhet av fastighetsdrift, teknisk förvaltning eller fastighetsanknutna tjänster/produkter
Det är meriterande med erfarenhet av:
  • Arbetsledning inom personalintensiv verksamhet med kollektivanställd personal
  • Erfarenhet från bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter eller leverans av förvaltningstjänster
Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?

Du erbjuds en nyckelroll inom bolaget med fokus på utveckling och att arbeta affärsnära. Du utgår från Riksbyggens kontor på Hammarbybacken 27, toppmoderna lokaler på 22:a våningen i Sthlm New 01, ett stenkast från Gullmarsplans tunnelbana och tvärbana. Du utgår även växelvis från våra tre lokalkontor runtom i Stockholm.

Kundmöten kvällstid förekommer och körkort är ett krav för denna tjänst.

Du kommer också ha en ledamotsroll i styrelsen hos någon av våra Riksbyggen-föreningar.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast via Riskbyggen.se/Om oss/Lediga jobb senast 2024-11-08.
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta marknadsområdeschef Maria Söderberg på maria.soderberg@riksbyggen.se

Klicka på länken om du är nyfiken på Riksbyggen.
Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Riksbyggen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!