Hoppa till innehåll
Lidingö Lås & Säkerhet AB logotyp

Låstekniker / låssmed med möjlighet till tjänstebostad

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Låstekniker / låssmed med möjlighet till tjänstebostad.

Vi söker ytterligare en låstekniker / låssmed / säkerhetstekniker till vårt team!

Vill du vara en del av vårt sammansvetsade gäng? Du utgår från fräscha lokaler nära brofästet på Lidingö. Goda kommunikationer och endast ett par kilometer från Stockholm.

Våra kunder är främst fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner så din arbetsvardag är omväxlande, ofta med flera olika uppdrag på samma dag. Du har ofta ansvar för kunden från första kontakt via offert, beställning och bokning till faktureringsunderlag. Vi är ett tight gäng som tillsammans hjälper våra kunder med allt från nycklar, digitala lås och värdeförvaring till låssystem, dörrautomatiker, passersystem och kamerabevakning.

Vem är du?
Du arbetar som låstekniker idag eller har motsvarande erfarenhet. Du är en person som har vana av att arbeta under stort eget ansvar. Du är noggrann, strukturerad, tycker om högt tempo och att ha flera bollar i luften samtidigt. Hos oss finns ingen arbetsledare som hänger över din axel, du har en stor egen drivkraft och på så vis blir du är en del av företagets framgång. Du är en person som tycker det är tråkigt att sitta still och som älskar att lära sig nya saker.

Krav
  • B-körkort
  • God svenska i tal och skrift
  • Datavana
  • Rent brottsregister
Vi hjälper dig med utbildning där det behövs.
Har du gesäll- eller mästarbrev inom låssmedsyrket är det meriterande men inget krav.

Finns det erfarenheter eller kunskaper i yrket du saknar så har vi stor erfarenhet av att bistå med utbildning. Löpande utveckling är en del av vår affärsstrategi. Det absolut viktigaste är att du är en person som passar in hos oss.

Möjlighet till tjänstebostad
För rätt person finns möjlighet till tjänstebostad på Lidingö.

Låter det här som någonting för dig? Tveka inte att höra av dig. Kanske är det du som är nästa nyckelspelare i vårt växande team.

Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden - vi värdesätter mångfald och ser gärna fler kvinnor inom branschen!
Lidingö Lås & Säkerhet AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lidingö Lås & Säkerhet AB är en modern säkerhetsleverantör med 10 anställda som drivs i tredje generation. Företaget grundades på Lidingö 1937 och har idag utvecklats till ett säkerhetsföretag som hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner med inbrottssäkerhet, passerkontroll och tillgänglighet. Vi har en välbesökt och välsorterad säkerhetsbutik och vi har ett flertal utetekniker som rullar på Lidingö, i Stockholm, Danderyd, Solna och Sundbyberg. Våra kunder uppskattar trygga och långa affärsrelationer, vår pålitlighet och kompetens samt att vi snabbt kan rycka ut när behov uppstår.

Den digitala och trådlösa utvecklingen går snabbt i säkerhetsbranschen och därför lägger vi mycket tid på utbildning för alla våra anställda för att alltid ligga i framkant. Lidingö Lås & Säkerhet AB ska vara kundens naturliga förstaval av säkerhetsleverantör.

Vi är övertygade om att den som trivs på sin arbetsplats gör ett bättre jobb. Glada medarbetare ser till att kunderna kommer tillbaka och att företaget utvecklas. Därför har vi ett stort och medvetet fokus på att ha en god stämning på jobbet och på att alla medarbetare ska må bra.

Lidingö Lås & Säkerhet AB är givetvis auktoriserade av branschförbundet SLR.

I koncernen ingår även Solna Lås & Säkerhet.