Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Trädgårdsarbetare till Linköping!

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
07 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en passion för grönytor och trädgårdsskötsel? Peab Drift & Underhåll i Norrköping söker en erfaren trädgårdsarbetare till sitt team! Om du gillar att arbeta med allt från plantering och beskärning till nyanläggning och vinterunderhåll, är det här tjänsten för dig.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med kund en Trädgårdsarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, och du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord, och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En varierande och omväxlande roll med stort ansvar
  • En möjlighet att arbeta med både skötsel och nyanläggning av grönytor
  • Arbetsuppgifter som förändras efter årstiderna
  • Ett välkomnande och stöttande team
Arbetsuppgifter
I rollen som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med allt från att sköta parker och grönytor till att nyanlägga utemiljöer. Du kommer också att arbeta med renhållning, beskärning av buskar och träd, snöröjning och andra uppgifter beroende på säsong. Du förväntas kunna tolka ritningar och skötselplaner samt dokumentera arbetet genom egenkontroller och avvikelserapportering. Exempel på arbetsuppgifter inkluderar:
  • Gräsklippning, trimning och beskärning av buskar och träd
  • Nyanläggning och renhållning av parker och grönytor
  • Snöröjning och trappskottning under vintern
  • Dokumentation av utfört arbete
Vi söker dig som
Vi söker dig med en för tjänsten relevant utbildning alternativt tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete. Du är självgående, initiativrik och kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter självständigt. Du har B-körkort och behärskar svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har motorsågskörkort och erfarenhet av att hantera olika maskiner.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Du är noggrann, flexibel och har en stark servicekänsla. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och lära dig nya saker, samtidigt som du är lätt att samarbeta med och tar ansvar för dina projekt.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
STAD: Linköping, Norrköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!