Hoppa till innehåll
ILEMA Miljöanalys logotyp

Vaktmästare/servicetekniker

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som:
  • har en hög ansvars- och servicekänsla
  • är obehindrad i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift
  • kan grunderna i excel
  • trivs med upprepande arbetsuppgifter
  • kan en del om och är intresserad av teknik, främst el och mekanik • innehar bilkörkort med minst B-behörighet
För att passa för tjänsten är du en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och uppstartade projekt. I rollen som vaktmästare/servicetekniker är det viktigt att du är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt. Du bör även vara öppen för snabba planeringsändringar då situationer uppstår där vissa arbetsuppgifter måste lösas direkt. Detta är en heltidstjänst.


Om tjänsten


Vår affärsidé är att erbjuda ackrediterade emissionsmätningar till företag som värdesätter tillförlit, effektivitet och ett högt miljöengagemang. Vår strävan är att vara branschens mest kompetenta, tillförlitliga och kundorienterade miljöanalysföretag. För oss innebär det att skapa högsta möjliga tillförlitlighet med hjälp av innovationskraft och ständiga förbättringar samt att visa ett högt kundengagemang. Därför präglas arbetet som anställd hos oss av ansvarstagande, precision och kundfokus.


Arbetsuppgifter


Som vaktmästare/servicetekniker hos ILEMA kommer du att arbeta i nära samarbete med utbildnings- och serviceansvarig, laboratorieansvarig och företagets miljökonsulter. Arbetet kommer bland annat att innebära service, reparation och rengöring av utrustning, lättare underhåll av bilar, fastighetsskötsel och andra arbetsuppgifter, stora som små, som krävs för att verksamheten ska flyta på obehindrat. Enklare laboratoriearbete kan förekomma.

Tjänsten passar dig som först och främst trivs att arbeta på ett mindre företag där du får en viktig roll. Du som söker ska trivas med att jobba självständigt, är alltid nyfiken på att lära dig mer och analyserar gärna ditt eget arbete och gillar att diskutera olika lösningar med ditt team. Eftersom du i den här rollen också kommer att arbeta nära dina kollegor är det viktigt att du har en positiv inställning och en bra samarbetsförmåga.


Om oss


Vi tycker att våra anställda är vår absolut viktigaste resurs, därför strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder en modern arbetsplats med bra förmåner och har en ambition att samtliga anställda ska känna att de har intressanta arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har en platt organisation där alla har en möjlighet att påverka företagets utveckling.


Om ansökan


Du ansöker genom att skicka:
  • Personligt brev
  • CV inkl. 2 st referenser
Urval sker löpande.

Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Algolgatan 4
58335 Linköping

Arbetsgivaren
Ilema Miljöanalys AB
ILEMA Miljöanalys logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning:

ILEMA Miljöanalys mäter och analyserar luft efter rökgasutsläpp för att hjälpa företag till en minskad miljöpåverkan. Våra tjänster säkerställer att företag följer miljökrav och bidrar till en hållbar framtid genom noggranna emissionsmätningar och expertstöd.