Hoppa till innehåll
Hedin Automotive logotyp

Skadetekniker

Sista ansökningsdag
06 december 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Skadetekniker till ny toppmodern anläggning!

Vill du arbeta på en helt ny, toppmodern anläggning där vi sätter standarden för framtidens skadeverksamhet?

Hedin Automotive bygger upp en komplett plåt- och lackverksamhet i Göteborg, och vi söker nu passionerade och drivna Skadetekniker som vill vara med från start.

Vår nya anläggning, som planeras vara produktionsklar i början av 2025, kommer att erbjuda en arbetsmiljö i toppklass med stora ytor och den senaste utrustningen - allt för att du ska kunna göra ett fantastiskt jobb.

Vill du vara med på resan?

På Hedin Automotive blir du en del av ett sammansvetsat team av engagerade människor som delar en passion för fordon och service.
Här får du möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och vara en del av en framåtdrivande och hjälpsam kultur där vi alltid strävar efter att utvecklas tillsammans.

Vi erbjuder inte bara en plats att arbeta - vi erbjuder en plats att växa!

Arbetsuppgifter
Som Skadetekniker får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, riktbänk-arbeten och diverse glasarbeten. Du levererar ett fackmässigt utfört arbete och säkerställer att kunders önskemål blir åtgärdade.


Nyckelkompetenser/förmågor:

  • Fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri
  • Erfarenhet som bilplåtslagare på en skadeverkstad
  • Teknisk kunnig och kunskap kring skadekalkylering
  • B-körkort
  • Du är noggrann, ansvarstagande och sinne för form
  • Du trivs med att arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta
Är du nyfiken, driven och vill utvecklas inom yrket? Tveka inte! Vi ser stor potential i dig som har rätt inställning och viljan att lära dig mer. Är du en serviceinriktad, social och positiv person kommer du passa in mycket bra hos oss!

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinautomotive.se
Hedin Automotive logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 december 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Automotive är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Automotive är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 124 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.