Hoppa till innehåll
Samtrafiken AB logotyp

Teknisk Kravanalytiker till Samtrafiken, Stockholm

Sista ansökningsdag
06 november 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Trivs du med att jobba i gränslandet mellan IT och verksamhet? Sök rollen som Teknisk Kravanalytiker hos Samtrafiken i Stockholm!

Här kommer du få driva och utveckla en teknisk plattform som är central för hela Sveriges kollektivtrafik och samtidigt vara med och bidra till ett mer hållbart resande!

Vi erbjuder dig
  • En dynamisk roll där du får arbeta med tekniska lösningar nära verksamheten.
  • Flexibla arbetsförhållanden och en viktig roll i en organisation som främjar innovation och nytänkande.
  • Att vara en del av en verksamhet som verkligen bryr sig om sina anställda och tar ansvar för sin personal.
Det här gör du hos oss

I rollen som teknisk kravanalytiker hos Samtrafiken kommer du ha en viktig roll i utvecklingen av en integrationsintensiv plattform som förändrar hur kollektivtrafikbiljetter säljs och distribueras. Du kommer till exempel:
  • Jobba nära verksamheten, fångar in behov och formulerar tekniska krav
  • Kravställa mot extern IT-leverantör
  • Genomföra acceptanstester
  • Samarbeta med utvecklingsteamet hos vår leverantör, samt andra intressenter
  • Hantera dialoger med partners
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att ingå i ett team med förvaltningsledare, tjänsteansvariga, produktägare och specialister och rapportera till gruppchef för Projekt och förvaltning Kajsa Wejander, där vårt gemensamma mål ytterst är att göra det enklare att resa kollektivt. Du kommer att jobba i nära samarbete med utvecklingsteam, specialister, leverantörer och partners. Arbetsmiljön präglas av öppenhet, flexibilitet och engagemang. Arbetet utgår från vårt centrala kontor i Stockholm, med möjlighet till att arbeta på distans.

Mer om dig

Vi söker dig som, precis som vi, vill bidra till ett mer hållbart samhälle genom ett kollektivt resande. Du har en mycket god teknisk förståelse och trivs med att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du är flexibel och kan ta ett helhetsperspektiv. Vidare är du strukturerad och gillar att lösa komplexa problem och når gärna mål tillsammans med andra. Tidigare erfarenhet av arbete inom kollektivtrafikbranschen eller av integrationsplattformar är meriterande, men det viktigaste är din förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya uppgifter och att ta initiativ.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Samtrafiken AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 november 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

.Samtrafiken är ett samverkans- och utvecklingsföretag inom kollektivtrafikbranschen. Genom att koppla samman landets offentliga och privata trafikaktörer skapar vi mervärde för hela branschen. Med våra tjänster, bland annat Resplus, gör vi det enkelt att söka, köpa och resa med kollektivtrafik i Sverige. Vi verkar samtidigt för att det hållbara resandet ökar och för merintäkter hos våra ägare. Vi ägs av alla regionala kollektivtrafikmyndigheter samt många av de kommersiella trafikoperatörerna med nationell trafik. För mer information, välkommen in på www.samtrafiken.se