Hoppa till innehåll
Niko logotyp

Teknisk säljare

Sista ansökningsdag
04 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Teknisk säljare till Niko 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Brinner du för kundrelationer och trivs med att överträffa både dina egna och företagets mål? Är du en självgående person med passion för teknik och försäljning? Då kan rollen som teknisk säljare hos oss vara ditt nästa äventyr!

Din framtida arbetsplats - Niko!
Som teknisk säljare hos oss på Niko får du chansen att växa och utvecklas i en innovativ och högteknologisk miljö. Vi värdesätter en inspirerande arbetskultur där din kreativitet och dina idéer får blomma. Hos oss blir du en viktig del av ett team som arbetar för att driva utvecklingen framåt inom intelligenta belysningssystem.  

Vad har Stefan Johansson, Country Sales Manager Sweden, att säga om tjänsten och företaget?

"Det som från början lockade mig till Niko var att produkterna alltid ligger i framkant, och sedan visade sig att Niko är en arbetsgivare som tycker att personalen är dess största tillgång vilket verkligen är uppskattat av oss som arbetar här.

En arbetsvecka är sällan den andra lik vilket passar mig. Vissa veckor kan det vara kundbesök eller någon typ av förhandling medan andra är mer administrativa. Det positiva är att jag oftast kan styra mina veckor själv. Den stora variationen på mina arbetsuppgifter och att jag hela tiden måste vara engagerad är det som gör att jag verkligen tycker om mitt arbete. "

Vad innebär rollen?
Som teknisk säljare på Niko har du ansvar för att driva projektförsäljning riktad mot installatörer, föreskrivande led och grossister. Du är vårt ansikte utåt när du utbildar kunder, introducerar nyheter och visar hur våra produkter kan anpassas efter deras behov. Genom nära samarbete med kunderna hjälper du till att skapa skräddarsydda lösningar som möter marknadens efterfrågan och utmaningar. 

Vi söker dig som

  • Har en teknisk bakgrund och minst tre års erfarenhet av teknisk fältförsäljning
  • Är självgående, målinriktad och van att ta egna initiativ
  • Har en strukturerad arbetsmetod och gillar att planera långsiktigt
  • Är en kommunikativ person som bygger långsiktiga affärsrelationer med förtroende
  • Är kreativ och ser möjligheter där andra ser hinder
  • Pratar och skriver svenska och engelska flytande
  • Har B-körkort

Erfarenhet från elinstallationsbranschen är ett stort plus, och om du har erfarenhet av belysningsstyrning, DALI, eller ett starkt nätverk inom elinstallationssektorn så är det ännu bättre!

Vad erbjuder vi?
Vi ger dig en spännande och utmanande roll med innovativa produkter och system. Ditt distrikt omfattar Stockholm syd, nedre Mälardalen och Östergötland, och som teknisk säljare har du ett stort eget ansvar för din kundportfölj. Vi ger dig också frihet att självständigt skapa nya affärskontakter - där bara din kreativitet sätter gränser! 

  • Fast lön, bonus och tjänstebil ingår 
  • Du rapporterar direkt till vår försäljningschef i Sverige

Låter rollen som teknisk säljare hos oss på Niko som något för dig? Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Du når Christopher på 08-51481641.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Niko logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup