Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Teknisk systemförvaltare

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som Teknisk Systemförvaltare för IT-system inom byggprojekt kommer du att:

  • Ansvara för den tekniska systemförvaltningen av vår systemportfölj inom byggprojekt, inklusive implementering av en ny projektportal.
  • Driva avveckling av befintliga system, migrering av data och dokumentation samt säkerställa att funktionalitetskrav tillgodoses i den nya lösningen.
  • Samordna och delta i planering och genomförande av systemförändringar och uppgraderingar, inklusive tester och hantering av teknisk support och incidenter.
  • Utveckla systemförvaltningsplaner i samarbete med verksamheten och agera beställare mot leverantörer och interna IT-organisationen.
  • Säkerställa att systemen uppfyller säkerhetskrav och har en stabil drift, inklusive backuprutiner och redundans.


Din profil
Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av teknisk systemförvaltning och/eller erfarenhet av arbetssätt och systemanvändning inom byggprojekt.
  • God IT-förståelse, inklusive systemkunskap och integrationer.
  • Förmåga att omsätta verksamhetsbehov till digitala lösningar och att ge rådgivning kring tekniskt möjliga lösningar.
  • Erfarenhet av projektledning och förmåga att driva tekniskt orienterade uppdrag, såsom migrering av dokument och avveckling av system.
Välkommen med din ansökan!

Vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.



Kontakt information
Mathias Gyllander +46 734159368 Mathias.Gyllander@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en teknisk systemförvaltare till ett föräldravikariat hos vår kund Akademiska Hus.

För att passa för rollen så kan du börja senast den 1 december och vara tillgänglig 100% under hela uppdragstiden, med önskad start den 1 november.

Arbetet kommer att utföras på plats i Akademiska Hus lokaler i Göteborg eller Stockholm, med möjlighet till distansarbete efter överenskommelse.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.