Hoppa till innehåll
GML HR logotyp

Restaurant Flammen - Country Manager - Göteborg & Malmö

Sista ansökningsdag
07 november 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Lockas du av utsikten att få leda Flammens intåg och expansion på den svenska marknaden? Har du vad som krävs för att förverkliga den fulla potentialen hos ett framgångsrikt restaurangkoncept och bygga upp en stark lokal driftsorganisation?

Det är denna möjlighet som väntar dig på Flammen: här kommer du att få ansvara för P/L, skapa gästupplevelser i världsklass och samtidigt säkerställa lönsam tillväxt.

Din nya vardag på Flammen
Det handlar om en helt nyinrättad tjänst eftersom Flammen har för avsikt att expandera och sprida kedjans framgångskoncept till andra marknader. Först ut är den svenska marknaden, där ambitionen är att öppna tre restauranger inom de första åren. På sikt räknar kedjan med att öppna 25-30 restauranger.

Du kommer att bli en del av en välfungerande ledningsgrupp som präglas av professionalism, kryddat med passion och en stark vilja att växa och utvecklas. I det dagliga arbetet fokuserar teamet på att ge det där lilla extra, precis som värdarna förväntas göra på alla våra restauranger.

Du kommer att märka en genuin strävan att skapa balans i en informell och familjär företagskultur där man alltid är redo att hjälpa varandra att utvecklas och bli bättre.

Baserat på Flammens expansionsstrategi kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå av följande:
  • Utveckla och genomföra affärsplaner baserade på strategi och marknadsanalyser.
  • Utvärdera etableringsmöjligheterna med fokus på att öppna kedjans första restauranger i Sverige.
  • Etablera driftorganisationen, vilket omfattar rekrytering av restaurangchefer och andra nyckelpersoner.
  • Säkerställa ett kontinuerligt fokus på Flammens servicevärderingar genom utbildning och synligt ledarskap så att gästerna alltid möter engagerade och utbildade medarbetare på toppnivå.
  • Effektivisera restaurangerna, bland annat genom att optimera verksamheten med fokus på att öka intäkterna och i slutändan säkerställa högre lönsamhet per restaurang.
  • Anpassa och optimera affärsprocesser som sammantaget bidrar till att förbättra gästupplevelsen och lönsamheten på restaurangerna: uppföljning av budgetar, nyckeltal och koncept samt utveckling och test av nya koncept.
  • Skapa starka partnerskap både internt och externt, däribland till projektutvecklare, intresseorganisationer och leverantörer, samt ledning och andra nyckelpersoner i Sverige och Danmark.
Om du motiveras av att vara en del av ett starkt team där du får utlopp för och kan utveckla dina ledaregenskaper, passar du perfekt för den här tjänsten.

Följande egenskaper och kompetens kännetecknar rätt person
Vi söker en skicklig och framgångsrik ledare med gedigen F&B-erfarenhet som har lyckats uppnå affärsmässiga framgångar genom och tillsammans med sin organisation. En synlig, kraftfull och handlingskraftig ledare som har kontroll över sin verksamhet och som kan bidra med en rad olika verktyg och metoder för att säkerställa att Flammen-konceptet blir framgångsrikt på den svenska marknaden.

Du har ingående kännedom om den svenska F&B-marknaden, och vet vilka städer och lägen som lämpar sig bäst för etablering av våra restauranger. Dessutom kan du utveckla en lönsam verksamhet genom ett starkt fokus på aktuella sortiment, optimering av priser och kampanjer, kostnader osv.

Du kännetecknas även av din förmåga att vinna stöd inom organisationen, tack vare din starka relationskompetens och din skicklighet i att navigera bland intressenter. Du är också en stark kommunikatör med förmåga att förmedla budskap - på svenska och engelska, på distans och via olika digitala kanaler.

Sist men inte minst söker vi en ledare med fingret på pulsen. En foodie som följer trender och tendenser och som har förmågan att balansera affärsutveckling med genomförande.

Vad vi på Flammen erbjuder
Du blir en viktig kugge i ett passionerat danskt familjeföretag med starka värderingar och ett unikt koncept. Du blir en del av en platt organisation med högt i tak och goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Du får ett direkt inflytande på verksamhetens utveckling och kommer i hög grad att kunna påverka din egen arbetsdag. Du får ett spännande och stimulerande arbete i en informell arbetsmiljö med frihet under ansvar.

Vill du bli en del av Flammen?
Vi uppmuntrar alla att ansöka eftersom vi värdesätter mångfald och jämställdhet på arbetsplatsen.

I samband med denna rekrytering samarbetar Restaurant Flammen med GML-HR. Du är välkommen att kontakta vår partner Lars Gaarde på +45 21210094 för att få mer information om tjänsten. Alla förfrågningar behandlas konfidentiellt. Ansökningar behandlas fortlöpande. Ansök till tjänsten genom att klicka på "Ansök till tjänsten" nedan.


GML HR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 november 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Restaurant Flammen grundades 2009 av familjen Rosenfeldt Sunddal, som består av föräldrarna Ketty och Flemming samt deras barn Martin och Kristina. Den första Restaurant Flammen låg i Kolding. Idag serveras mer än en miljon gäster på kedjans 17 danska restauranger. Flammen är framförallt känt för sin buffé med många olika sorters kött, tillbehör, såser och sallader. Läs mer på www.restaurant-flammen.dk.