Hoppa till innehåll
Norvatek logotyp

Projektledare

Sista ansökningsdag
13 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Projektledare till Norvatek

Vi växer och vill bli fler! Vi söker nu flera projektledare. Har du erfarenhet av projektledning, eller som platschef inom anläggningsprojekt? Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och tycker om att skapa möjligheter? Då kanske just du den vi söker!

Om tjänsten som projektledare:

Som projektledare leder du projekt inom Norvateks kompletta tjänste- och produktutbud som pumpstationsleverantör. Kunderna är främst kommuner och entreprenörer i hela Sverige, och ditt fokus kommer bli region väst, men på sikt även inkludera andra delar av Sverige.

Du fungerar som en länk internt mellan försäljning och produktion, men du har också nära kontakt med kommuner, markentreprenörer och konsulter där du självständigt ansvarar för att bygga relationer. Du finns med i hela processen - från projektering, inköp, design och konstruktion till prefabricering, montering, leverans och installation. Du ansvarar också för projektekonomin under tiden projektet pågår. Därefter är du naturligtvis kvar för rådgivning och service. Utöver våra produkter handlar en del av projekten även om renovering av pumpstationer vilket innebär en nära kontakt med kunderna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda och följa upp tilldelade projekt och bevaka budget, kvalitet och tidplan
  • Problemlösning på olika nivåer Intern och extern kommunikation
  • Kundkontakter
  • Ta fram och granska projektdokumentation i samarbete med övriga interna avdelningar
  • Identifiera projektrisker och minimera dess konsekvenser
  • Bidra i vår dagliga strävan att utvecklas och bygga kultur för ständiga förbättringar

Tjänsterna utgår i första hand från Göteborg, men vi har också kontor i Ronneby och Västerås, där du även kan utgå ifrån om du bor i närheten. I tjänsten ingår resor över dagen till aktuella projekt samt ca en till två övernattningar per månad.



Din närmsta chef blir projektchef Anna Maria Isaksson, hon berättar kort om hur det är att arbeta på Norvatek.

"Norvatek är stor och växande aktör i en framtidsbransch där vi som företag har stora möjligheter då vi har en offensiv ägare. Arbetet är fritt under ansvar och du lägger i mångt och mycket upp planen för ditt arbete själv. Jag har jobbat i över 30 år med rörinstallationer och sedan en tid tillbaka är jag en del av en bransch som har en mycket spännande och utvecklande tid framför sig.

Norvateks vision är att leverera de mest driftsäkra VA-lösningarna för en hållbar framtid och tillsammans med systerföretagen i Uniwater utvecklar vi framtidens VA-lösningar i Norden. Vi har påbörjat en intressant och spännande resa som jag hoppas att Du vill vara med på, i en bransch som växer snabbt i och med att fokus på klimatförändringarnas konsekvenser ökar.

Vi jobbar ständigt med medarbetarnas trivsel genom att låta medarbetarna utvecklas, ta ansvar och vara delaktiga i frågeställningar gällande stort till smått. Vår organisation är platt, med närhet till kollegorna, även om vi befinner oss geografiskt utspridda över landet. Vi är ett lärande företag som är öppna för idéer och ständigt vill förbättra oss. Det finns mycket kompetens inom de olika avdelningarna i företaget och det är alltid lätt att ta och få hjälp av en kollega oavsett avdelning eller roll."

Dina kunskaper
Vi tror att du har en bakgrund inom anläggningsbranschen, exempelvis har du tidigare arbetat som projektledare, platschef, VVS-ingenjör, VA/Markingenjör, byggledare eller arbetsledare.

  • Du har en eftergymnasial utbildning inom det tekniska området. En fördel är om det är inom VA alt. VVS-branschen och att du känner till byggbranschens entreprenadformer.
  • Mycket meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i anläggnings-, bygg eller VVS-entreprenader.
  • Du har god datavana samt erfarenhet av att jobba i affärssystem.
  • Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Dina egenskaper
Du är affärsorienterad med energi och passion för att hjälpa våra kunder. För att trivas i rollen bör du ha förmågan att jobba med flera saker parallellt och gilla att den ena dagen aldrig är den andra lik. Som person kännetecknas du av stark personlig drivkraft med hög energinivå och vilja att leverera resultat. Du är öppen och har lätt för att skapa kontakt både internt och externt och du är duktig på att förmedla ett budskap.

Då det är många moment att hålla reda på som projektledare är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och engagerad. Du har förståelse för att kultur och miljö i ett tillväxtbolag kräver prestigelöst ansvarstagande och handlingskraft. Du är också lyhörd och har mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut. Våra värderingar som vägleder oss i vår arbetsvardag är Kunskap, Gemenskap och Kvalitet, dessa värderingar tycker vi är viktigt att du vill dela med oss.

Norvatek erbjuder

Norvatek erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Tillsammans kan vi göra skillnad. Inom Norvatek brinner vi för att leverera rätt tekniska lösningar med rätt kvalitet till våra kunder inom VA-branschen. Att arbeta hos oss är inspirerande och utmanande och tillsammans nyttjar vi varandras kompetens i ett prestigelöst samarbete. Vår personals hälsa är viktig för oss, och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Välkommen in i gänget!

Kontakt och ansökan

Om du delar vårt engagemang och tycker att vi som företag verkar spännande, då ser vi fram emot just din ansökan. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa mot att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom vår bransch.

Ansök genom knappen nedan samt bifoga CV och personligt brev (personligt brev kan även skrivas in på ansökningssidan). Urval sker löpande.

Ansvarig för denna rekrytering är projektchef Anna Maria Isaksson, annamaria.isaksson@norvatek.se, men frågor besvaras även av Ulrika Stevrell, HR Uniwater, ulrika.stevrell@uniwater.se

Välkommen med din ansökan!



Om Norvatek
Norvatek är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom vatteninfrastruktur / VA-tekniska lösningar. Med dotterbolagens expertis och kompetens erbjuder Uniwater AB heltäckande VA-lösningar till den europeiska marknaden. Koncernen omsätter ca 1,5 mdkr och har ca 500 anställda. Läs mer om bolaget på www.uniwater.se Vatten, avlopp och dagvatten är en del av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Norvateks pumpstationer finns på nyckelpositioner i infrastrukturen och ser till att vatten kommer fram till hushåll och industrier. att pumpstationer pumpar spillvatten, eller avloppsvatten som vi säger i dagligt tal, till reningsverken och dagvatten pumpas till magasin för att kunna sakta filterar ut i marken så att översvämningar kan minimeras Läs gärna mer om oss på www.norvatek.se

Norvatek logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup