Hoppa till innehåll
Villalid AB logotyp

Arbetsledare

Sista ansökningsdag
17 november 2024 (51 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker en arbetsledare med personalansvar för det team som arbetar i Jordbro. Som arbetsledare ska du leda och fördela arbetet med totalrenoveringar i Jordbro. Du har ansvar för ca 20 medarbetare, allt från snickare, målare till plattsättare och rivare. Alla yrkesgrupper finns representerade.

Vi har till största delen polska medarbetare.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för att lägenheterna blir klara inom utsatt tid, att arbetet bedrivs effektivt enl gällande föreskrifter och policys. Driva rekryteringsprocesser; annonsera och intervjua personal. Introducera ny personal, upplärning av våra system och rutiner.

Vidare kommer du att bistå ekonomikontoret med vissa återkommande rutiner, t ex samla in egenkontroller, rapportera ÄTA, ansvara för att besiktningsanmärkningar blir åtgärdade m.m.

Vi söker dig som är ansvarstagande och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver vara prestigelös och inte vara rädd för att hugga i med det som kan behövas. Ena dagen sitter du kanske på kontoret och nästa river du ur en lägenhet. Varje dag besöker du självklart de lägenheter som är under produktion. Vi ser gärna att du är hantverkare i botten.

VIKTIGT ATT DU KÄNNER DIG BEKVÄM I BYGGPROCESSEN OCH ARBETSLEDNING.

Flytande polska och svenska el engelska i tal och skrift är ett krav.

Villalid är ett byggföretag som grundades 2006. Vi arbetar med att renovera miljonprogrammet och verkar i Jordbro, Järva och Uppsala. Vi har ca 50 anställda.

Frågor besvaras av Mikael Hägerlid 070-2092299
Villalid AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 november 2024 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Villalid är ett byggföretag som grundades 2006. Vi arbetar med att renovera "miljonprogrammet". Vi renoverar ca 150 lägenheter per år, samt bistår de olika förvaltningarna med löpande underhåll. Vi har ca 50 anställda.