Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Elektriker till Jordbro

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en elektriker vars arbetsuppgifter är inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Arbetet sker både självständigt och i team, främst ute på fältet men även inne på depån.

Du arbetar med tillfällig el och det innebär bland annat dragning av grovt kablage, elberäkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el på byggarbetsplatser och till våra bodar. Arbetsområdet är i huvudsak stor Stockholm och närområdet, men kan komma att sträcka sig över hela Sverige, placeringsort är Jordbro.

I tjänsten ingår att säkerställa en störningsfri och säker elförsörjning för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage.

Vad vi erbjuder dig

På Cramo strävar vi efter att alltid ligga i framkant med samhällsutvecklingen. Vi bidrar inte bara till våra kunders framgång utan till samhället i stort. Nyckeln till vår framgång är våra fantastiska medarbetare som har en positiv "allt är möjligt"-attityd. För oss är det viktigt att arbeta för en mer inkluderande arbetsplats där alla våra medarbetare får möjlighet att uppnå sitt fulla potiential. Cramo erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och anställnings- och personalförmåner. Dessutom värnar vi om våra medarbetares hälsa och välmående, och erbjuder en arbetsmiljö, där alla ska trivas och känna sig uppskattade.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Är du den vi söker?
  • Minst ett års erfarenhet som elektriker eller likvärdigt.
  • ECY-certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid, alternativt ett ETG-certifikat.
  • B-körkort.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet inom tillfällig bygg-el.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är lösningsorienterad, initiativtagande och ansvarsfull. Du trivs i en kundnära roll där du i ditt dagliga arbete har kvalitet och service i fokus.

Ansökan:


Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomna alla typer av ansökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer Sandberg på 070-6154445.
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.