Hoppa till innehåll
Westan Logistik AB logotyp

Westan Logistik AB söker transportledare till Norrbotten!

Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Westan Logistik AB är ett ledande företag inom skogslogistik. Vi erbjuder våra kunder i skogsindustrin kompetenta, rationella, konkurrenskraftiga och bekymmersfria logistiklösningar. Våra tjänster sträcker sig från norra Lappland till Skaraborg och över landsgränserna till Norge och Finland.

Som transportledare hos Westan Logistik AB kommer du att vara en central del av vårt team och ansvara för att säkerställa effektiva och smidiga logistiklösningar för våra kunder Vi söker dig som är en naturlig och smart ledare samt har förmåga att samarbeta med kompetenta medarbetare. Du har en god kommunikativ förmåga och kommer planera samt leda transporter av rundvirke från skog till industri. Du är inte rädd att ta beslut och har inga problem med att ha många järn i elden samtidigt.

Tjänsten kräver ett strukturerat arbetssätt, hög IT-mognad och god lokalkännedom. Arbetet är varierande där ingen dag är den andra lik och du kommer arbeta nära våra kunder och leverantörer.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning och har erfarenhet av arbete med planering, administration, transportledning eller produktionsledning. Det är meriterande om du har branscherfarenhet. B-körkort och kunskap i Microsoft 365 (Office) är ett krav.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, därför vill vi understryka att både män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna med sin ansökan till oss.

Stationeringsort: inom Norrbotten
Westan Logistik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren