Hoppa till innehåll
Laitis Handels AB logotyp

Operativ inköpare

Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Annica Fennhagen
Email
Telefon
Har du nyligen avslutat en utbildning inom inköp? Är du en noggrann person med en stark drivkraft att utvecklas och växa in i rollen som inköpare? Eller har du kanske redan erfarenhet av operativt inköpsarbete och söker en ny utmaning för att ta nästa steg i din karriär?

I rollen som operativ inköpare hos Laitis erbjuds du ett självständigt arbete där du blir en viktig del av Laitis inköpsavdelning. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete inom avdelningen och som operativ inköpare är din främsta uppgift de löpande beställningarna till våra nio butiker. En annan betydande del av arbetet är den dagliga supporten till våra butiker via e-post eller telefon. Övriga arbetsuppgifter omfattar exempelvis leverantörskontakter, leveransuppföljningar och priskontroller.

Tjänsten passar dig som redan har erfarenhet av inköpsarbete eller dig som nyligt avslutat en inköpsutbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en ansvarsfull och noggrann person. Vi söker någon med en positiv attityd och stark servicekänsla, med ett lösningsorienterat sätt att tänka.

Vi söker dig som:

· har som lägst godkänd gymnasieutbildning
· har erfarenhet av Officepaketet, framförallt Excel
· är noggrann, kommunikativ, har god social kompetens
· har lätt för att lära dig att använda olika IT-system
· har en stark vilja att utvecklas och bli bättre varje dag
· är duktig på att läsa och sovra bland information
· har goda kunskaper i svenska/engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

· inköpsutbildning
· erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/operativt inköp
· relevant kompetens/erfarenhet bil- och/eller industri

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer ingå i ett härligt gäng där vi jobbar med samarbete, optimism och engagemang. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, placeringsort Luleå.


Om arbetsgivaren

Laitis Handels AB har funnits sedan 1962. Genom åren så har Laitis utvecklats till att idag vara en stark aktör, lokalt och regionalt i norra Sverige. Laitis erbjuder inte bara marknadens bästa produkter. Med expertis, bra logisk och tjänster som underlättar kundens vardag kan vi också bidra till kundens hållbarhetsarbete. Vi vill vara kundens helhetslösning – en One Stop Shop.

Laitis har idag ca 140 anställda medarbetare, omsätter ca 400 miljoner kronor och har verksamhet på nio orter från Örnsköldsvik i söder till Kiruna i norr. I Luleå finns utöver butik också företagets huvudkontor där administration, inköp, och säljledning är placerade.

För information

Tf Inköpschef Annica Fennhagen (annica.fennhagen@laitis.se) eller
Kontors- och HR-chef Ida Sandqvist (ida.sandqvist@laitis.se) svarar gärna på frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen. Telefon: 0920-24 73 00.

Varmt välkommen med din ansökan per e-post till annica.fennhagen@laitis.se. Bifoga ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är den 20 oktober 2024. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.

Länk till annons: https://laitis.se/operativ-inkopare/
Laitis Handels AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren