Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
15 november 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du en serviceinriktad person som brinner för att leverera kvalitet, kan arbeta självständigt och ta ett stort ansvar?
Är du redo att utvecklas och ta din karriär till nästa nivå?

Marknaden för en kompetent vitvarutekniker är glödhet och vi vidareutvecklar och expanderar vår avdelning för service och reparationer av vitvaror; både hushållsmaskiner, fastighetsmaskiner och laboratoriemaskiner.

Hos oss blir du en del av ett familjärt team, inte bara en anställningssiffra. Vi strävar gemensamt mot att överträffa kundens förväntningar och ge ett mervärde i sin upplevelse av vår service.

Som vitvarutekniker hos oss har du varierade arbetsuppgifter och gott om utrymme att själv planera din kalender och boka upp dina servicebesök.

Du är strukturerad, noggrann, lösningsorienterad och serviceminded. Du svarar i stor utsträckning för din egen materialplanering och kan arbeta självständigt.

Vi söker dig som...
  • Har ett par års praktisk erfarenhet av att arbeta med tekniska installationer inom fastighet och hushåll
  • Har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker i vitvarubranschen och har förståelse för mekanisk uppbyggnad och konstruktion
  • Har goda erfarenheter av att arbeta självständigt, kundfokuserat och stärka kundrelationer.
  • Har B-körkort och god dator -och telefonvana
  • Har mycket goda kunskaper i talad och skriven svenska och engelska
Hur ser din arbetsgrupp ut?
Teamet du kommer jobba närmast består av fem vitvarutekniker och två serviceelektriker.

Ibland kommer ni arbeta tillsammans men oftast innebär tjänsten som vitvarutekniker att du är självgående och tar stort eget ansvar för din arbetsdag.
JMAB Elinstallationer AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?
JMAB började i el -och byggbranschen och grundades redan 1989.
Med tiden har vi ändrat, tagit bort och lagt till kompetenser i vårt företags träd.

Med över 30 år i branschen är vår gemensamma erfarenhet inom entreprenad, elinstallationer och vitvaruservice minst sagt gedigen.
På entreprenad har vi erfarenhet av både ROT-arbeten och nyproduktion.

Vår servicesida omfattar el-service, data-tele-service samt service och reparation på vitvaror; både hushållsmaskiner och proffsmaskiner, en gren som vuxit stort de senaste åren.

Vi är garantiverkstad åt Miele AB, både deras hushållsprodukter och professionella produkter. Vi har dessutom egen verkstad där vi kan ta emot maskiner för service och reparation.

Vi är idag 18 medarbetare och utförservice och entreprenader i Mälardalen och har kontor i Uppsala.

Vår verksamhet präglas av genuint serviceintresse och ett stort mått yrkesstolthet.

Oavsett om det är mindre serviceåtgärder eller stora entreprenader så är vår målsättning att kunden ska känna ett mervärde i att anlita oss.

Vi är mycket måna om att ha goda relationer med våra kunder och beställare.

JMAB Elinstallationer AB arbetar både med entreprenader och serviceuppdrag åt privatpersoner, allmännyttan och bostadsrättsföreningar.

Vi eftersträvar att erbjuda långsiktiga lösningar och kundens intresse ligger alltid till grund för vårt arbete. Vi har ett nära samarbete genom hela verksamheten och flera av oss har arbetat tillsammans under många år.

Vi följer branschens utveckling och är alltid redo att leverera det bästa för kunden.