Hoppa till innehåll
Cranab AB logotyp

Underhållstekniker

Sista ansökningsdag
15 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi på Cranab befinner oss i en spännande fas! Vi gör nysatsningar och investeringar i våra fabriker och maskinpark och behöver därför stärka upp vårt team på underhållsavdelningen. Har du kompetens inom drift och underhållsteknik? Då kan denna roll vara perfekt för dig!

 

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

 

Som Underhållstekniker är du en central kugge i vårt maskineri. Det är du och dina kollegor som genom systematiskt underhåll av våra maskiner, verktyg och fastigheter ser till att vår produktion kan rulla med så få och korta avbrott som möjligt. 

Hos oss arbetar du som underhållstekniker med löpande, förebyggande och planerat underhållsarbete i vår produktion och fabriker. Du ges möjligheter till ständig utveckling i ett snabbfotat arbetsklimat. 
I tjänsten ingår även diverse skötsel och underhåll av våra fastigheter. 

Vi finns i vackra Vindeln (ca 5 mil från Umeå) där vi utvecklar och tillverkar våra produkter som sedan levereras och används världen över. 


Tjänsten är tillsvidare på heltid.


Mer om tjänsten
I denna roll kommer du att felsöka, identifiera och lösa problem i produktionslinorna som består av en maskinpark av varierande ålder och modeller. I arbetet är du stöttande till och har ett nära samarbete med våra produktionsavdelningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

  • Förebyggande underhållsåtgärder för att undvika produktionsstopp.
  • Utveckling av underhållsavdelningen samt fastigheter.
  • Reparationer av maskiner och utrustning.
  • Arbete med PLC system, automationssystem och mekanik.
  • Diverse skötsel av våra fastigheter vilket innebär att el-behörighet är starkt meriterande.
Vem är du?

Vi söker dig som har god kunskap inom verkstadsteknik, styrsystem, automation och maskinreparationer. Vi ser att du har utbildning och/eller erfarenhet inom dessa områden men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare ser vi att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du intresserad, kommunikativ och initiativtagande. Du gillar tekniska utmaningar och har en lösningsorienterad framförhållning. Eftersom ingen dag är den andra lik är det viktigt att du har en god förmåga att analysera, planera och tillsammans med dina kollegor genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Du arbetar noggrant och systematiskt och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat. 

Vi på Cranab värdesätter initiativkraft, lagspel och strävar efter jämn könsfördelning och mångfald. 
 

 

Om Cranab

Cranab Group består av två företag: Cranab och Vimek och ägs av den italienska koncernen Fassi Group. Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Vi utvecklar, producerar och säljer våra produkter under våra egna varumärken, Cranab och Slagkraft. 

 

Vi erbjuder dig...

Att arbeta på ett företag som har en spännande tid framför sig där vi nu investerar i våra fabriker och maskiner. Hos oss blir du viktig, du kommer vara involverad i vår dagliga kärnverksamhet och med de ha stor påverkan på de beslut som tas. Du erbjuds en bra introduktion och stora möjligheter att utvecklas! Varmt välkommen till oss på Cranab!

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Björn Edberg 072-2270952, bjorn.edberg@onepartnergroup.se Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd av Cranab.


I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Cranab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.