Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Supplier Quality Engineer till Rototilt

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du utveckla dina kunskaper inom kvalitetsäkerhet i ett framåtriktat och globalt företag? För dig med brinnande intresse för teknik och kvalitet finns nu en tjänst som SQE! Rototilt söker dig som vill ha en central roll i deras arbete mot att erbjuda de bästa tiltrotatorerna med tillhörande systemlösningar till grävmaskiner!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Rototilt.

Om företaget

Rototilt är ett familjeägt företag med en lång historia. Huvudkontor och en stor del av produktion finns i Vindeln, ett starkt samhälle i norra Sverige där de har funnits sedan starten. Företaget förvandlar grävmaskiner till effektiva redskapsbärare. De utvecklar maskinfästen, tiltrotatorer, styrsystem, redskap och tekniska lösningar som gör det möjligt för grävmaskinister världen över att jobba med högre säkerhet, effektivitet, precision och ett bättre resultat.

Rototilt Group är idag ca 330 medarbetare med dotterbolag i Norge, Finland, England, Tyskland, Frankrike, Nederländerna och Kanada. Affärsidén är att erbjuda tiltrotatorer, tillhörande systemlösningar och service på en internationell marknad för att möta behovet av ökad flexibilitet och högre effektivitet. Genom att erbjuda de bästa produktlösningarna möter de användarnas höga krav på kvalitet, funktion och totalekonomi.

Rototilts är stolta över den resa de gjort hittills. Lika stolta är de över allt de fortsätter åstadkomma tillsammans med sina medarbetare, kunder och samarbetspartners varje dag. De har en stark tro på framtiden, på företagets internationella tillväxt och den fortsatta utvecklingen av grävmaskinens möjligheter. Här arbetar du på en arbetsplats som har ett stort engagemang för dig och din utveckling, såväl som för den gemensamma framgången. Det är ett resultat av hårt arbete för att skapa ett tydligt arbetsgivarerbjudande och en attraktiv kultur.

Arbetsuppgifter

I rollen som Supplier Quality Engineer (SQE) ansvarar du för kvalitetssäkring och kvalitetskontroll. Tillsammans med berörda inköpsfunktioner deltar du i kvalificering av nya leverantörer samt agerar på och följer upp leverantörsrelaterade kvalitetsavvikelser med syfte att ständigt förbättra kvalitén.

I rollen ingår att samarbeta med relevanta funktioner för att säkerställa att utfallsprover och kontrollrapporter hanteras, dokumenteras och kommuniceras med berörda parter. Du driver och dokumenterar både rotorsaksutredningar och avvikelseärenden. Vidare ansvarar du för att stödja processer för leverantörsuppföljning, utveckling och skapande av styrande dokument. Kommunikation med leverantörer och andra intressenter är en del av arbetsuppgifterna, liksom planering och genomförande av leverantörsrevisioner.

Rollen innebär ett globalt perspektiv, där resor till leverantörer runt om i världen utgör en viktig del av arbetet. Detta ger dig möjlighet att arbeta nära partners, säkerställa hög kvalitet i leverantörskedjan och stärka kundrelationer internationellt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskole- eller civilingenjörsexamen eller erfarenhet från motsvarande roll inom tillverkande industri
* Erfarenhet av arbete i en roll som SQE eller motsvarande
* Erfarenhet av arbete med kvalitetsäkerhet och leverantörsutveckling
* Kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift och din tekniska engelska är obehindrad

Som person har du stort intresse för teknik och en vilja att ständigt utvecklas. Du visar stort engagemang för de uppgifter du tar dig an och för samarbetet med dina kollegor och leverantörer. Ditt arbete kännetecknas av kvalitetsmedvetandet och din analytiska förmåga gör att du kan identifiera komplexa problem och hitta innovativa lösningar. Samtidigt behöver du ha en stark förmåga att prioritera och omprioritera när situationen kräver det. Din flexibilitet innebär att du snabbt kan anpassa dig till nya utmaningar och agera proaktivt vid oväntade utmaningar.
Lagarbete är en central del av din arbetsmetodik, och du kommer ha förmånen att samarbeta med engagerade och högkompetenta kollegor från en mängd olika avdelningar inom företaget. Du är en person som trivs med att dela kunskap och erfarenheter, där du bidrar till att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Rollen innebär resor till leverantörer runt om i världen viket gör att du behöver se möjlighet att arbeta nära partners för att stärka kundrelationer internationellt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.